Lovitură grea pentru Marius Moga: soția lui a luat decizia și nu există cale de ieșire. Se va întâmpla în curând!

Marius Moga primește o lovitură grea și neașteptată, probabil, din partea soției. Partenera sa de viață, Bianca Lăpuște, și-a lăsat amicii cu gura căscată când a anunțat pe toată lumea că dorește și că se pregătește pentru a se întoarce la muncă. Se pare că blonda nu vrea să rămână toată viața o casnică care are grijă de fetiță.

Iată ce susțin unele surse din anturajul soților Moga, potrivit b1.ro:

,,Bianca se pregăteşte să se întoarcă la muncă, e nerăbdătoare, entuziasmată. Îi place jurnalismul, televiziunea, se va întoarce la vechiul loc de muncă. S-au împlinit doi ani de când a născut-o pe fetiţă Maria şi i se termină şi concediul postnatal. Bineînţeles că Marius i-a spus să mai stea acasă cu fetiţă dacă doreşte sau să se angajeze la el la studio că e multă treaba şi acolo, dar Bianca vrea să fie independentă. Se va întoarce la vechiul loc de muncă şi apoi va vedea ce va mai face sau încotro o va lua. Micuţa împlineşte doi ani în această lună”.

Bianca Lăpuște vine din Cluj Napoca, a apărut prima dată ,,pe sticlă” în calitate de corespondentă a știrilor din Iași, iar mutarea în capitală i-a adus, în afară de o carieră la cel mai important post TV din țară, și o căsnicie. Ea s-a căsătorit în mare secret cu Marius Moga pe 25 iunie 2016, La Alba Iulia, orașul natal al muzicianului. Iată ce a povestit Bianca atunci când s-a aflat că formează un cuplu alături de Marius Moga: ,,Îmi aduc aminte de prima noastră întâlnire. La Bucureşti a fost. A fost de fapt o simplă masă unde s-a legat un fel de prietenie şi încet, încet a evoluat spre altceva”.