Luminița Anghel l-a crescut cum a știut ea mai bine. L-a iubit și l-a ajutat. Acum că sunt certați, David parcă ar face orice să enerveze. Ultima postare este de-a dreptul supărătoare pentru orice mamă

Această imaginea cu David Pușcaș o va enerva pe mama lui. În ultima perioadă, băiatul s-a pozat mai mult în compania altor bărbați, iar ipostazele nu sunt deloc demne de laudă. Reacția prietenilor virtuali a fost pe măsură.

David Pușcaș a postat o imagine pe contul de Facebook, care lasă loc de interpretări în privința orientării lui sexuale. De altfel, nu este prima dată când fiul adoptiv al Luminiței Anghel creează isterie cu astfel de fotografii.

Imaginea cu David Pușcaș a creat din nou controverse în mediul virtual.

„Penibil e băiatul ăsta”, „Pe bune?”, „Nu te mai potolești”, „Ai nevoie să te schimbi”, sunt câteva dintre comentariile prietenilor virtuali.

Binecunoscuta interpretă de muzică ușoară Luminița Anghel are mult de tras din cauza fiului ei adoptat, David Pușcaș. Tânărul, care a implicat-o pe mama sa în numeroase scandaluri, are un comportament care stârnește numeroase controverse. Acesta a provocat reacții virulente în ultima vreme după ce s-a pozat în ipostaze indecente.

Sursa: libertatea.ro