MALUMA a luat la hotel o româncă celebră: o știi de la TV! A băut în club până a pierdut avionul! Imaginile dezmățului

Juan Luis Londoño Arias, pe numele lui de scenă Maluma, a susținut un concert în incinta Romexpo, în fața unui public extrem de entuziast. S-ar părea că artistul columbian s-a cam îndrăgostit de România, motiv pentru care s-a întors în Face Club Bucharest, acolo unde s-a și încălzit pentru concert. Însă când s-a întors a băut atât de mult încât a pierdut avionul.

Vedeta a comandat peste 10 șampanii gigantice Armand de Brignac și Dom Perignon și câteva sticle de vodcă, dar Nu a lipsit din peisaj nici tequila. La chef, care s-a întins până la 6 dimineața, a participat și o “brigada” de românce, în frunte cu Emiliana Burghelea de la “Bravo, ai stil!”, potrivit cancan.ro.

În total au fost prezente la masa cântărețului aproximativ 10 frumuseți autohtone alături de care a băut până la 6 dimineața, oră la care trebuia să îi decoleze avionul, însă a avut noroc că era vorba despre un avion privat și s-a văzut nevoit să își amâne plecarea cu două ore.

Totuși, înainte să plece, artistul a fost un adevărat domn, a achitat nota de plată din prorpiul buzunar și nu a acceptat niciun protocol și nicio reducere. Ba chiar, spun unii, că a făcut și o promisiune: „Voi reveni aici. O să organizez o super-petrecere după ce termin cu concertele pe care le am. Abia aștept. Țara asta este de vis. Distracție ca aici nu am mai văzut”, ar fi spus Maluma la plecarea din Face Club Bucharest. În acest sens a și cerut numărul de telefon al celui care manageriază localul.

 

CITEȘTE ȘI:

Confruntarea-șoc! Kamara și fosta iubită își reglează conturile după despărțire! Mădălina a făcut mărturisiri uluitoare: „El ar mai vrea să aibă relații intime cu…” Kamara, replică tăioasă: „Am făcut ceva cu Oana și…”

Kamara și Mădălina au acceptat să vină în platoul unei emisiuni pentru a purta o discuție aprinsă în fața întregii țări. Subiectul? Motivele pentru care s-au despărțit.

„Mi-e dor de el. Am mai vorbit cu el, dar scurt, sec. Au fost zile urate, nelinistite pentru mine. M-a deranjat ca a deschis subiectul despre trecutul meu. Nu am spus niciodata ca eu m-am despartit de tine, a fost de comun acord. Am recunoscut ca uneori am avut o atitudine mai agresiva fata de el. Daca vrei liniste, trebuie sa oferi si tu la randul tau liniste. Nu e punctual niciodata. Nu te-am jignit, nu te-am injurat. Mie nu-mi vine sa cred. Te gandesti la toate variantele. La Galati, la petrecere, stateai numai cu telefonul in mana si aveai ditamai poza cu Oana pe ecran. Tu vrei sa spui ca eu mint? Dupa parerea mea, eu il vad pe el ca ar vrea sa aiba o relatie intima cu ea, de ea nu stiu daca ar vrea”, a spus Madalina.

„Tu ai zis ca tu te-ai despartit de mine, dar realitatea a fost alta. Nu consider ca esti o persoana rea. Fata care a venit la Bucuresti s-a schimbat. Nu mai pot sa fiu cu ea pentru ca nu pot sa fiu linistit. La Galati, ti-am zis ca ma duc la toaleta pentru ca ma durea burta, ti-am zis unde sunt. M-a injurat. E o lipsa de respect, mai ales ca eram si cu alti oameni. Nervozitatea ei a socat pe toata lumea. Nu m-a asteptat mai mult de trei minute. Acest comportament s-a repetat chiar in seara respectiva. Astea sunt lucruri pe care le-am considerat minore. Problemele sunt dupa, cum ar fi gelozia ta exacerbata. Sa nu isi inchipuie lumea ca eu am inselat-o, noi eram despartiti. Nu aveam poza pe ecran cu ea. Era poza ei de profil pe WhatsApp. Ai venit foarte nervoasa, tu nu-ti mai aduci aminte. Intri intr-o transa, o sa te inregistrez candva. Ce credeai, ca te-am lasat pe tine in taxi, am facut ceva cu Oana si ma intorc la tine? Eu nu fac asa ceva”, a declarat Kamara.