Maria Constantin a mers să-și viziteze băiețelul! Cum s-au distrat cei doi! Artista își vede copilul după un program bine stabilit!

Cântăreața de muzică populară, Maria Constantin, și-a strâns ieri băiețelul la piept.

Aproape 300 de kilometri străbate Maria Constantin, de două ori pe lună, pentru a-și revedea fiul și a petrece ore prețioase alături de el. Ieri, a fost una dintre acele zile, în care artistei i-a fost permis să se întâlnească cu Codruț și să stea cu el vreme de 4 ore.

Mama și fiul vorbesc uneori la telefon și țin legătura, însă de văzut au dreptul să se întâlnească după un program stabilit de judecători și doar în anumite condiții. Mai exact, artista are dreptul să bată la poarta fostului soț și să-i ceară să-i dea copilul doar în cea de-a doua și cea de-a patra săptămână a lunii, în zilele de marți, miercuri și joi, în intervalul orar 14.00-18.00, după ce băiatul încheie cursurile la școală. În aceste condiții, Maria Constantin a bătut distanța de la București la Târgu Jiu ca ieri să se vadă în sfârșit cu băiețelul ei.

După ce a fost acuzată că și-ar fi abandonat băiatul în vârstă de 8 ani, rezultat din timpul primului său mariaj, Maria Constantin a început să recupereze timpul petrecut departe de cel mic. Astăzi, cei doi au mers la mall ca să facă cumpărături și s-au oprit și la raionul de jucării.

„Maria face eforturi pentru a respecta programul de vizită. Să nu uităm că ea trece acum printr-un divorț și s-a mutat de mai multe ori în ultimul timp. În plus, a avut de pregătit și examenul de la Conservator și de 6 săptămâni a început cursurile. Are programul foarte încărcat, dar merge să-și vadă copilul. Din păcate, trebuie să țină cont de programul de vizitare, nu poate să-și vadă fiul când vrea și când i se face dor de el”, a declarat o persoană din preajma artistei.

Din câte se pare, nu de puțin ori artista a întâmpinat piedici din partea familiei soțului ei, când a mers să-l vadă pe Codruț. Informația a fost făcută publică într-o emisiune tv, unde au fost difuzate o serie de mesaje în care Maria se plângea unei apropiate că familia soțului îi pune bețe-n roate când merge la ei și își cere copilul.

Sursa: wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI: A făcut sau nu amor cu scântei pe capota mașinii? Maria Constantin a recunoscut: „Am avut…”

Maria Constantin a fost de multe ori suspectată de Marcel Toader că ar fi călcat strâmb, în ciuda faptului că bărbatul o însoțea în permanență în fiecare deplasare pe care o avea pentru spectacolele la care era solicitată.

După ce a fost acuzată că ar fi întreținut relații intime cu un bărbat pe capota mașinii, Maria Constantin a reacționat dur!

„Nu am recunoscut că am avut relaţii cu alţi bărbaţi. Îl cunosc pe şeful Gărzii de Mediu, am avut o relaţie de prietenie frumoasă. Nu aveam ce să recunosc. Dă cu noroi în oameni nevinovaţi. Ar trebuie să mă cobor la cel mai de jos nivel pentru a discuta despre acuzele lui.

Am avut o discuţie cu el (nr. Marcel Toader) până la 8 dimineaţa. Am avut o relaţie, dar înainte de Marcel. Nici nu mai ştiu ce i-am spus. Îmi doream să se termine acea discuţie interminabilă. Referitor la dovezi… Am avut concert în provincie. Pe drum este praf, sunt muşte, ţânţari… Asta nu înseamnă că am stat pe maşină… E incredibil… S-au lipit muştele şi ţânţarii de rochia mea. Este un scenariu incredibil. Aceste lucruri nu trebuie spuse la TV”, a spus ea la un post de televiziune.

 

Sursa: wowbiz.ro