Maria Constantin a uitat de copil de când cu divorţul de Marcel Toader. NU i-a zis nici „La mulți ani!” de ziua lui! Copiii l-au arătat cu degetul la şcoală

Fostul soț al Mariei Constantin a reacționat după ce au ieșit la iveală mai multe secrete din viața artistei.

Acesta a dezvăluit faptul că ea nu l-a sunat pe băiețelul său nici măcar de ziua lui.

Situația este mai gravă de atât. Bărbatul o acuză pe Maria Constatin că a uitat pur și simplu de băiatul ei, Codruț. De ziua lui, pe 6 septembrie, nu i-a dat nici măcar un telefon și nici nu i-a făcut vreun cadou.

„În primul rând, nu ştiu dacă o mai interesează ziua lui. Pe şase septembrie e ziua lui, dacă nu-şi mai aminteşte. (…). Cui să-l dau? Nu mi-aş da copiii pentru nimic în lume! Încă o dată: eu nu cred că mai ştie pe ce dată e născut. Ea nu sună o dată pe săptămână. Ea nu ştie cum o cheamă pe învăţătoarea lui, pe prietenul lui. (…).”, a declarat fostul soț al Mariei Constantin în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Mai mult decât atât, bărbatul a explicat că micuţul a fost şicanat la şcoală de colegii săi. I-au spus că nu are mamă.

„La un moment dat un copil a spus: <<lăsaţi-l în pace, că oricum ăsta nu are mamă!>>. Vă daţi seama cum a fost sufletul în mine. E dureros! Măcar să vină la o serbare. Nu mi-a cerut niciodată numărul învăţătoarei.” a mai adăugat el.

 

Sursa: spynews.ro