Marian a fost omorât în bătaie și aruncat în fața unei secții de poliție, în Danemarca. Familia face un apel disperat… Nu au bani să-i aducă trupul acasă

Un incident cumplit a avut loc sâmbătă seara într-un oraș din Danemarca. Marian Tucan, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Piatra Neamț, a fost găsit inconștient, întins pe caldarâm, în fața unei secții de poliție din Odense.

Băiatul era în comă profundă. A fost transportat la spital, acolo unde marți, pe 22 august, din cauza rănilor grave, s-a stins sub privirile neputincioase ale fratelui său, ajuns acolo duminică, după ce familia a fost anunțată despre nenorocire de către ambsada României din Danemarca.

Potrivit apropiaților, Marian era plin de urme de lovituri pe față, pe corp, existând suspiciunea că ar fi fost zdrobit în bătaie, apoi abandonat. La această oră, poliţiştii danezi desfăşoară cercetări şi se pare că există şi un cerc de suspecţi.

Şi cum o nenorocire nu vine niciodată singură, acum, familia lui Marian face apel la cei care pot întinde o mână de ajutor, pentru a-şi aduce acasă băiatul de 27 de ani.

De la Ministerul de Externe şi de la Ambasada României in Danemarca, familiei i s-a comunicat că nu mai sunt fonduri pentru a se plăti transportul trupului lui Marian.

Costurile pentru repatrierea cadavrului se ridica la 3.000 de euro, iar familia tânărului abia a reuşit să adune jumătate din bani.

Cei care sunt dispuşi să ofere un ajutor cât de mic, o pot face la Banca Transilvania în contul RO31BTRL02801201B69800XX – titular CHIRILA-ILINCA MIHAELA sau o pot contacta pe cumnata celui decedat, la numărul de telefon 0740509712 (Tucan Gabriela).

Sursa: observator.tv