Medic român, revoltat din cauza protestatarilor care au ieșit în Piața Victoriei: „Când vi s-au închis spitalele, aţi stat ca nişte şobolani” Ce are de gând să le facă celor care au fost la proteste

Medicul Răzvan Constantinescu, fost director al Institutului de Gastroenterologie și Hepatologie Iaşi, a anunţat pe Facebook că nu-i va trata pe pacienţii despre care află că au fost în Piaţa Victoriei la proteste.

Mesajul postat de medicul Constantinescu a fost publicat înainte de protestele de duminică seara: „CĂ TOT SUNT FURIOS… anunţ de pe-acum că blochez din prima secundă orice idiot care anunţă pe Facebook că merge sau că a fost în Piaţa Victoriei! Când vi s-au închis spitalele, aţi stat ca nişte şobolani, că nu v-a convocat Securitatea, boilor! Să vă facă Tudor Chirilă şi cu Rareş Bogdan endoscopie, clar?!, a scris doctorul.

„ALIENARE EXPERIMENTALĂ. Eu nu cred că mai există un popor în lume care să stea ca mielul când i se ia şi să protesteze când i se dă. Pare un experiment medical”, mai spune medicul.

Nu este prima dată când medicul Răzvan Constantinescu are astfel de remarci la adresa românilor care protestează. În timpul manifestațiilor din februarie, medicul i-a numit drept „cretini” pe protestatari.

sursa: stirileprotv.ro