Mesajul alarmant postat de Andreea:

Întreaga comunitate din localitatea Călineşti, judeţul Argeş, este terifiată în urma crimei oribile care a avut loc în acest weekend. Andreea, o tânără mamă, a fost găsită înjunghiată cu mai multe lovituri de cuţit, în propria casă.

Părinţii tinerei au fost cei care au descoperit tragedia, iar principalul suspect în acest caz este fostul soţ al femeii, cu care se afla în proces de divorţ. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cine este vinovat de oribila crimă, mai ales că fostul soţ a fost găsit cu urme de zgârieturi pe gât şi pe braţe. De asemenea, în urmă cu două luni, Andreea, care este mama a doi copii, o fetiţă de 4 ani şi un băieţel de 9 ani, a făcut o solicitare la Poliţie, în care preciza că este ameninţată de un bărbat necunoscut pe Facebook.

Cu două luni în urmă, Andreea chiar postase un mesaj cutremurător pe reţelele sociale, în care trăgea un semnal de alarmă cu privire la un anumit bărbat, Marian, care ar fi spus că este într-o relaţie cu aceasta, lucru negat de tânăra ucisă în acest weekend.

„Adresez acest mesaj tuturor celor din lista mea de prieteni care acceptă o cerere de prietenie din partea unui anume domn Marian Micu. Nu stiu cine este acest om, cu toate ca nu este sănătos la cap (îmi asum dreptul să-l jignesc)! Probabil e un om frustrat, dar cu siguranță acest om nu este în nicio relaţie cu mine, asa cum vrea el să se înţeleagă! Deși imi face o „reclamă” de zile mari, nu mă interesează nimic din ceea ce are de spus! Un bărbat adevărat nu jigneşte femeia pe care o iubeşte, indiferent de cât de rănit este…. Şi mai presus de toate, trecutul unui om nu poate fi judecat din prisma unor fapte sau altele! Suntem un întreg compus din bune şi rele! Omule, fii bărbat nu idiot!”, a scris Andreea pe Facebook, cu două luni înainte să fie ucisă.