Moartea Elodiei, prevestită de un detaliu dintr-o fotografie de la nunta cu Cioacă? Internauții: „Doamne ferește, cum de nu și-a dat seama?!”

De multe ori, mai ales în popor, există convingerea printre oameni, că anumite evenimente din viitor pot fi prevestite de „semne”.

Unul dintre acestea a fost remarcat de internauți într-o fotografie de nuntă a Elodiei și a lui Cristian Cioacă. Potrivit mai multor români, în imagine s-ar reflecta pe peretele interior al bisericii, în timpul cununiei religioase, însuși chipul Diavolului.

„Doamne-ferește, cum de nu și-a dat seama?” s-au întrebat internauți. „Se vede însuși satana pe perete!”, au declarat alții. Voi ce părere aveți, ați observat detaliul?

S-a împlinit un deceniu de la dispariția Elodiei, dar nici în ziua de azi misterul nu a fost elucidat! Timp de cinci ani, a fost căutată prin Interpol prin 190 de state. Asta după ce oamenii legii din Românii au scotocit prin toată țara. Cum nu s-a găsit cadavrul, nu există nici mormânt unde să se poată aprinde o lumânare.

 

Sursa: antena3.ro