Motivul pentru care Augustin Viziru a fost obligat să slăbească urgent 16 kg. Nu e deloc de luat în glumă. Ce a pățit actorul:

Actorul din „Lacrimi de iubire”, „Regina” şi „O grămadă de caramele” e cu ochii pe cântar mai ceva ca un manechin. Actorul a fost nevoit să slăbească sau să se îngraşe pentru diverse roluri în filme, însă în ultimul timp s-a ales şi cu o păcătoasă hernie de disc, care îl obligă să pună lacăt pe frigider.

În ultima vreme, Augustin Viziru (37 de ani) a acceptat numai proiectele care i-au plăcut şi care au fost şi remunerate pe măsură. Ofertele pentru emisiuni au fost la fel de dese precum cele pentru filme, aşa că îndrăgitul actor nu a şomat deloc. A continuat colaborarea cu Ruxandra Ion, pentru serialul „O grămadă de caramele”, şi a primit oferta din partea HBO de a juca în serialul „Umbre”. Regizorul Iura Luncaşu l-a distribuit în pelicula „Ghinionistul” şi tot cu el va lucra în următorul proiect, pentru care şi-a propus să îşi subţieze drastic silueta.

Iura Luncasu, Acasa TV, telenovele, cum sa renunti la fumat, terapii alternative fumat, acupunctura

„Am făcut pariu cu regizorul Iura Luncaşu, că dacă nu slăbesc 8 kilograme în 15 zile, în următorul lui proiect voi juca gratis! Trag tare, mă pregătesc. Am avut 104 kilograme, am ajuns la 88, am slăbit 16, dar trebuie să mai slăbesc. Am nevoie de condiţie fizică pentru următorul rol, care va fi principal numai dacă slăbesc.

Am jucat şi în serialul «Umbre» şi am mai avut şi alte oferte, însă dacă nu sunt atât de bine plătite cum aş vrea, nu le accept. Pentru că în lumea asta se mai iau şi ţepe, sunt destui care joacă aproape gratis sau fac compromisuri. Pot să vă spun că am făcut şi o hernie de disc de toată frumuseţea, mă chinui cu cura mea, încerc să mănânc numai sănătos”, ne-a povestit, în exclusivitate, Augustin Viziru.

Sursa: click.ro

 

 

CITEȘTE ȘI:

„Aș fi o femeie fericită, dar nu, nu pot!” Adelina Pestrițu a făcut o mărturisire neașteptată”

Multe persoane au probleme cu trezitul dimineața, iar Adelina Pestrițu nu reprezintă o excepție. Vedeta a mărturisit că ar fi o femeie fericită dacă ar putea să se trezească la ora 11.00. Adelina Pestrițu le-a mărturisit fanilor ei într-un filmuleț pe o rețea socială că urăște trezitul dimineața.

„Teoretic şi practic urăsc trezitul de dimineaţă. Dacă aş putea să mă trezesc în fiecare zi la ora 11, aş fi o femeie fericită, dar nu, nu pot. Asta e!”, a spus vedeta.

Recent, Adelina Pestrițu a primit titlul „More thank Pink” din partea Fundației Renașterea, ca urmare a implicării sale în campania de informare desfășurată pe parcursul lunii octombrie- Luna de Luptă împotriva Cancerului de Sân.

Din solidaritate față de femeile bolnave de cancer și ca semnal de alarmă pentru toate femeile din țara noastră, Adelina Pestrițu a purtat artocle vestimentare și accesorii roz, zi de zi, toată luna octombrie și a transmis mesaje legate de prevenția și depistarea precoce a cancerului prin intermediul site-urilor de socializare, a blogului sau și intervențiilor sale în mass media.

Întrebată care a fost cel mai frumos gest făcut din dragoste, vedeta nu a ezitat să răspundă: „Fac multe gesturi frumoase din dragoste. Într-o relație faci o grămadă de lucruri frumoase pentru partenerul tău. Aș fi capabilă să-i dau haina de pe mine! Sunt capabilă să fac orice pentru confortul partenerului meu, pentru a-i demonstra toată dragostea mea”, a declarat Adelina Pestrițu într-un interviu.

Mai mult decât atât, Adelina Pestrițu a spus ce stil de viață are și cum reușește să se păstreze în formă!

„Îmi place să mă bucur de viață, chiar dacă asta se întâmplă o dată la nu știu cât timp, dar să știi că nu mă feresc de bombele calorice, nu mănânc în exces.”

Adelina Pestru este și o fire credincioasă, deși nu lasă niciodată la vedere această latură a sa:„Dumnezeu așază lucrurile cum numai el știe”, iar acest lucru i-a fost demonstrat de mai multe ori și chiar dacă unii oameni au vrut să-i facă rău de-a lungul timpului, bruneta nu le-a plătit „cu aceeași monedă”.