Nici măcar în ziua înmormântării nu l-au iertat! Principele Nicolae nu a fost lăsat în Trenul Regal, alături de ceilalți membri ai Casei Regale. Ce decizie a luat apoi

Fostul Principe Nicolae a ajuns la Curtea de Argeș, locul în care Regele Mihai I își va dormi somnul de vezi, înaintea Trenului Regal, care a transportat sicriul cu trupul neînsuflețit al ultimului monarh al României.

Principele Nicolae nu a fost primit în Trenul Regal, alături de ceilalți membri ai Casei Regale. „Voi merge pe lângă tren”, a declarat fostul Principe Nicolae înaintea înmormântării.

Vizibil afectat și extrem de abătut, fostul Principe a ajuns sâmbătă la Curtea de Argeș, locul undeva a fost înmormântat bunicul său, puțin după ora 17.00, înaintea Trenului Regal. Sicriul cu trupul Majestății Sale Defuncte a fost urcat în Trenul Regal, care a plecat din Gara Regală din Băneasa, în aplauzele mulțimii.

Patriarhul Daniel a oficiat sâmbătă slujba de la Catedrala Patriarhală pentru Regele Mihai și și-a exprimat regretul că lăcașul de cult este prea mic pentru a primi toți oamenii care ar fi dorit să fie prezența la înmormântarea Regelui Mihai.

Sursa: libertatea.ro 

 

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: 

S-a măritat cu un soldat care avea un băiețel de patru ani. Nunta a fost frumoasă și liniștită până în momentul când copilul s-a apropiat de mireasă și… Imaginile au făcut înconjurul globului!

 

Când tatăl lui s-a căsătorit pentru a doua oară, un băiețel de patru ani a avut o reacție memorabilă, ce a devenit virală pe internet.

Joshua Newville și Emily Leehan, amândoi soldați în armata americană s-au căsătorit sâmbătă. La ceremonie a fost prezent și Gage, băiețelul de patru ani al lui Joshua.

2

Momentul solemn al jurămintelor a fost marcat de reacția lui Gage, care a început să plângă și a sărit în brațele mamei vitrege.

„Sper că știi că ești un băiețel foarte special. M-ai ajutat să devin femeia care sunt astăzi și chiar dacă nu ți-am dat darul vieții, cu siguranță tu ești darul pe care viața mi l-a dat.” Acestea sunt doar câteva dintre cuvintele pe care Emily a reușit să le rostească, printre lacrimi, în timp ce soțul său încerca să îl liniștească pe cel mic.

3

Atât mirele, cât și mireasa trebuie să revină la unitatea militară de care aparțin, așa că nu vor avea lună de miere.

Iată imaginile cu momentul emoționant care a făcut înconjurul lumii!

 

Sursa: unica.ro

 

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: 

Acest tânăr a fost gonit de la restaurant pentru că era prea sărac. Dar, după o oră, băiatul a revenit, iar chelnerii au înlemnit, uite de ce

 

Se spune că toți oamenii sunt și trebuie să fie egali. Cu toate acestea, și în zilele noastre, dacă nu ai un lucru pe care alții îl dețin deja, nu se mai poate vorbi de niciun raport de egalitate. Asta este valabil atât în cazul banilor, cât și în cazul funcției pe care o ai la serviciu sau a simplului mod în care arăți.

De mici am fost învățați că nu trebuie să judecăm omul după felul în care acesta este îmbrăcat. Desigur, de multe ori, vestimentația unei persoane este foarte relevantă pentru el, însă, în unele cazuri impresia pe care ți-o formează vestimentația sau felul de a fi al cuiva este total diferit de ceea ce este persoana în sine.

Prin experimentul de mai jos, tânărul le readuce aminte oamenilor că lucrurile stau fix ca cele de mai sus.

Interesat să afle care este reacția oamenilor, un tânăr a hotărât să facă un experiment simplu, totul fiind filmat.

Mai întâi, omul s-a îmbrăcat în niște haine șifonate și mai puțin curate, reușind să adopte o înfățișare neglijentă. Apoi, băiatul a mers la un restaurant să bea o cafea cu banii pe care i-a câștigat de-a lungul zilei, cerșind pe stradă, aparent.

Încă de la intrarea în local, personalul nu l-a privit cu ochi buni și au refuzat să îl servească, alungându-l din restaurant.

Intrigat de ceea ce s-a întâmplat, același bărbat, a revenit în același restaurant după doar o oră. De data aceasta, era bine îmbrăcat, coborând dintr-o mașină foarte scumpă. Așa cum bănuia, chelnerii s-au arătat foarte dornici să-l servească.

Tânărul le-a spus cine este de fapt și le-a dat o lecție pe care, sperăm că nu o vor uita curând și care îi va determina să-și schimbe comportamentul față de oameni.

În video-ul de mai jos poți vedea reacția proprietarului în momentul în care bărbatul, deghizat într-un om al străzii, dorește să stea câteva clipe la masă în restaurantul lui.