Nicolae Guță, anunț de ultima oră! E vorba despre fiica lui, Nicoleta! Se întâmplă după multă vreme

Nicolae Guță și fiica sa, Nicoleta, vor fi împreună de Anul Nou, cântând pentru prima oară împreună de Revelion! Cei doi vor cânta într-un restaurant din Călugăreni.

Nicolae Guță a lansat-o în muzică acum 10 ani pe fiica sa, Nicoleta, cei doi cântând multe piese împreună. După aceea, Nicoleta a devenit îndeajuns de cunoscută pentru a-și construi o carieră pe cont propriu, devenind la fel de solicitată să cânte la nunți și la botezuri, cele mai multe prestații fiind fără celebrul său tată.

Anul acesta, Nicoleta Guță și Nicolae au reluat colaborarea doar o singură dată, când au participat, în august, la nunta unor rromi bogați din Hunedoara. Succesul i-a determinat să ia o hotărâre importantă, aceea de a cânta împreună și de Revelion.

Dacă până acum, cei doi aveau programe diferite de Anul Nou, tatăl și fiica au anunțat că vor apărea în același spectacol, organizat într-o sală de evenimente din satul arădean Călugăreni. Alături de ei va apărea și Nicu, fratele Nicoletei.

„Sala de evenimente din Călugăreni vă pregătește un mega Revelion alături de Nicolae Guță Magnificul, Nicoleta Guță și Nicușor Guță”, se arată în anunțul postat de organizatori. Un bilet la spectacol costă 390 de lei, în preț intrând și masa de Revelion.

Sursa: wowbiz.ro

 

CITEȘTE ȘI: Avea 18 ani și nu îi venise menstruația, așa că a mers la ginecolog. I s-a făcut o ecografie și în câteva minute a primit cea mai tristă veste. Nu se aștepta la așa ceva, nici nu știa că este posibil

 

Kaylee Moats, o tânără de 22 de ani, din Arizona suferă de sindromul Mayer Rokitansky Küster Hauser, ceea ce înseamnă că ea nu are col uterin, uter și deschidere vaginală. Până acum câțiva ani, tânăra nu a știut nimic despre boala de care suferă. Ea a mers pentru prima dată la ginecolog la 18 ani pentru că nu avusese încă prima menstruație. Atunci, medicul a decis să facă o ecografie și în doar câteva minute i-a dat vestea.

Acum, familia fetei care s-a născut fără vagin a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru ca fiica lor să se poată opera, pentru a duce o viață normală, dar și pentru a întreține relații intime cu partenerul ei.

Kaylee are nevoie de 15.000 de mii de dolari pentru a-și face intervenția chirurgicală, care o va ajuta, în cele din urmă, să se „simtă ca o femeie”.

 

Sursa: dailymail.co.uk