„Nu îmi e ușor, dar mergem înainte…” Andreea Marin trece prin momente dureroase, în prag de Moș Nicolae. Ce a pățit

Andreea Marin nu se poate bucura din plin de ziua în care vine Moș Nicolae. Asta pentru că Zânei îi lipsesc aniversările din familie, petrecerile în care tatăl și bunicul său își sărbătoreau onomastica.

De anul trecut, când și tatăl său s-a stins din viață, pentru Andreea Marin ziua în care copiii îl așteaptă pe Moș Nicolae s-a schimbat în totalitate.

„Era o zi foarte importantă pentru noi. Și tatăl și bunicul meu aveau acest nume. Țneau mai mult la această onomastică decât la ziua lor de naștere. Tatăl meu s-a stins anul trecut, nu îmi e ușor, dar mergem înainte, așa cum și-ar fi dorit ei”, a mărturisit aceasta

Andreea Marin va trebui să se obișnuiască acum fără acele petreceri în care familia se reunea pentru a-i sărbători pe cei doi bărbați care i-au oferit o copilărie fericită. Aceștia i-au fost alături după pierderea mamei sale, pe când vedeta avea doar 9 ani, într-un cumplit accident de circulație.

Cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae, Andreea va fi amfitrioana unei noi gale caritabile, de strângere de fonduri, pentru Magda Coman, „omul frumos cu suflet mare care mișcă lucrurile în direcția bună, de ani de zile, pentru oameni care, ca și ea, trăiesc în scaunul cu rotile”, după cum a anunțat chiar aceasta.

„Sănătatea Magdei cunoaște un alt moment de cumpănă acum, cand în urma unei intervenții chirurgicale nereușite la picior realizată în România, are nevoie urgentă de o altă operație, care să îi salveze piciorul”, a mai spus Andreea Marin.

Tot ea a anunțat și că-și va implica și fiica în această acțiune caritabilă.

„Suntem în familie. Fiica îmi va fi alături. Îmi doresc să învețe despre ce înseamnă să facem bine”, a declarat Andreea Marin.

Sursa: libertatea.ro 

 

CITEȘTE ȘI:„Făi, moldoveanco!” Ce a răspuns Andreea Marin când a auzit una ca asta

 

Multe dintre vedetele din showbiz-ul românesc au acordat interviuri interesante pentru revista Playboy, fondată de Hugh Hefner.

Publicația este una dintre revistele care au făcut istorie în presa mondială. În edițiile din România, unele vedete au pozat în ipostaze incendiare, în timp ce altele au acordat interviuri spumoase.

Una dintre vedetele care a răspuns la câteva întrebări pentru Playboy a fost Andreea Marin, care a divorțat de Ștefan Bănică Junior în anul 2013.

„Te speli pe dinți de față cu Ștefan? Stai cu bigudiurile în păr în fața lui?” a fost întrebată fosta zână a surprizelor, care la acea vreme era încă partenera de viață a lui Ștefan Bănică Junior.

„De ce să evit? Sunt eu însămi, mai ales în acele ipostaze. Vreau să fiu iubită de către bărbatul meu pentru ceea ce sunt eu, nu să fiu nevoită să „pozez” acasă. Ar fi extrem de obositor, ineficient și lipsit de satisfacția împlinirii personal, în final” a răspuns ea.

„Ai suporta ca un bărbat să-ți spună tandru „Făi, moldoveanco!”?”, a mai fost ea întrebată.

„Bineînteles, e o glumă simpatică, dacă știi cum s-o privești și nu ești încrâncenată, și dacă e vorba de un ton cald, tandru… Îmi amintesc că „tonul face muzica”, nu?”, spunea Andreea Marin.

Sursa: libertatea.ro