O doamnă și-a pus pungile și geanta lângă ea, pe scaunul din autobuz. Un tânăr a rugat-o să le dea la o parte pentru a se așeza și el. Femeia i-a zis: „Du-te d***u de golan că eu din pensia mea de 1.900 de lei plătesc impozit la primărie.” Apoi tânărul a făcut un gest de neuitat

Un adolescent din Ploiești a fost umilit după ce a cedat locul în autobuz unei femei în vârstă. Băiatul, a cărei identitate dorește să nu fie aflată, a relatat întreaga „pățanie” pe o rețea socială.

După ce a cedat locul unei femei în vârstă în autobuzul 40, adolescentul a fost umilit de o altă femeie din mijlocul de transport în comun.

„Să vă povestesc ceva, dacă doriți să publicați vreau sa rămân anonim din motive personale! În traseul 40 astăzi de dimineață, am urcat liniștit și m-am pus pe un scaun, toate bune și frumoase. Vine o bunicuță și îmi cere locul, politicos am lăsat-o pe dânsa deoarece avea o vârsta cam înaintată! Pe o bancă dublă o doamnă la aproximativ 50-55 de primăveri stătea nepăsătoare, iar pe locul de lângă dânsa își pusese pungile și geanta.

Am rugat-o politicos să le dea pentru a putea să stau și eu, iar dânsa mi-a răspuns: „Du-te d***u de golan că eu din pensia mea de 1.900 de lei plătesc impozit la primărie”.

I-am răspuns ca și eu din salariul de 1.450 fac același lucru și îmi plătesc și abonament. Eu nu am gratuitate ca dânsa după care au început toate băbuțele să zică, că ele au pensii de maxim 2.500 și plătesc impozite și mâncare pe când noi ne distrăm! Nu vad nimic drept că ea sa ocupe un loc cu pungi și altele având gratuitate, iar noi dintr-un salariu minim pe economie să ne luam bilet/abonament să stăm în picioare și să fim și jigniți! Vă salut” , este mesajul băiatului.

Sursa: libertatea.ro

CITEȘTE ȘI: Șoferul autobuzului a observat că din buzunarul unui călător căzuse ceva, a coborât, dar când l-a ridicat a simțit că a căzut cerul pe el. Uite ce era

Există oameni cărora le vine foarte ușor să ia ceva care nu le aparține. Totuși, mai sunt și oameni care înțeleg că a fura și a lua lucruri ce aparțin altora poate fi uneori ceva crud.

A da înapoi ceva de valoare poate fi foarte greu și necesită multă putere datorită tentației. Povestea care face subiectul articolului s-a petrecut în Palestina. Aici un șofer de autobuz a văzut că unui pasager i-a căzut ceva pe podea și a început imediat să îl strige, dar nu a observat ce se petrecea în spate.

Pasagerul era din Israel.

Așa cum foarte bine știți, palestinienii și cei din Israel nu se prea înțeleg de multă vreme.

Dar acest șofer a luat obiectul de pe podea și a fost uimit să vadă aproximativ 10.000 de dolari.

Șoferul a sunat imediat poliția și în doar câteva ore, proprietarului i s-au returnat banii.

Totuși, morala poveștii este aceasta: Nu îți lăsa emoțiile să preia controlul, atunci când vine vorba de a face ceea ce este corect.

Cea care a făcut povestea publică a fost un alt călător care a fost de față: