O femeie de la ghișeul primăriei și-a bătut joc de Dana Rogoz când s-a dus să depună o reclamație! Uluitor ce a putut să îi zică:

Actrița Dana Rogoz a decis să se lupte cu sistemul. Vedeta a făcut prima ei cerere către primărie prin care se opune defrișării. Dana Rogoz, care are un băiețel care se numește Vlad, a decis să ia atitudine împotriva defrițării.

Dana Rogoz, care este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir, este dezamăgită de modul în care se taie copacii. Ea a povestit, pe blog, că a făcut cerere către primărie și a povestit și cum a fost întâmpinată la ghișeu în momentul în care a explicat despre ce e vorba.

“Azi am făcut prima cerere către doamna primar din viață mea. Tot azi am fost luată peste picior. Pentru că mă opun defrișării unui copac, solicitând reevaluarea lui, și pentru că doresc să se planteze alți copaci în locul celor 10 tăiați în ultimii ani pe strada mea. Așa cum scrie în lege. Și uite așa, azi, va rog să susțineți această inițiativă, prin care sper să le arătăm celor care ne iau la mișto din spatele unui ghișeu al primăriei că nu închidem ochii. Și că de mâine nu vor putea tăia copaci fără să existe un motiv temeinic, și nici lasa ani la rândul alveole goale sau cu cioturi de rădăcini”, a afirmat Dana Rogoz.

“Prima reacție a doamnei de la ghișeu a fost așa cum am anticipat. “Ia auzi! Se opune tăierii unui copac.” a strigat către prietena de la două ghișee vecine. “Faceti un lanț uman în jurul lui!” a comentat batjocoritor un alt reprezentant al primăriei. M-am abținut de la comentarii. Știam că nu are sens să mă cert cu nimeni acolo. Dar sper ca cererea mea să aibă un răspuns până la data limită prevăzută, adică 1.06.2018. Deși aceeași doamnă care m-a primit la ghișeu a terminat cu “ei zic în termen de 30 de zile, dar acuma…na…”“, a mai spus vedeta.

 

CITEȘTE ȘI:

„Aș fi o femeie fericită, dar nu, nu pot!” Adelina Pestrițu a făcut o mărturisire neașteptată”

Multe persoane au probleme cu trezitul dimineața, iar Adelina Pestrițu nu reprezintă o excepție. Vedeta a mărturisit că ar fi o femeie fericită dacă ar putea să se trezească la ora 11.00. Adelina Pestrițu le-a mărturisit fanilor ei într-un filmuleț pe o rețea socială că urăște trezitul dimineața.

„Teoretic şi practic urăsc trezitul de dimineaţă. Dacă aş putea să mă trezesc în fiecare zi la ora 11, aş fi o femeie fericită, dar nu, nu pot. Asta e!”, a spus vedeta.

Recent, Adelina Pestrițu a primit titlul „More thank Pink” din partea Fundației Renașterea, ca urmare a implicării sale în campania de informare desfășurată pe parcursul lunii octombrie- Luna de Luptă împotriva Cancerului de Sân.

Din solidaritate față de femeile bolnave de cancer și ca semnal de alarmă pentru toate femeile din țara noastră, Adelina Pestrițu a purtat artocle vestimentare și accesorii roz, zi de zi, toată luna octombrie și a transmis mesaje legate de prevenția și depistarea precoce a cancerului prin intermediul site-urilor de socializare, a blogului sau și intervențiilor sale în mass media.

Întrebată care a fost cel mai frumos gest făcut din dragoste, vedeta nu a ezitat să răspundă: „Fac multe gesturi frumoase din dragoste. Într-o relație faci o grămadă de lucruri frumoase pentru partenerul tău. Aș fi capabilă să-i dau haina de pe mine! Sunt capabilă să fac orice pentru confortul partenerului meu, pentru a-i demonstra toată dragostea mea”, a declarat Adelina Pestrițu într-un interviu.

Mai mult decât atât, Adelina Pestrițu a spus ce stil de viață are și cum reușește să se păstreze în formă!

„Îmi place să mă bucur de viață, chiar dacă asta se întâmplă o dată la nu știu cât timp, dar să știi că nu mă feresc de bombele calorice, nu mănânc în exces.”

Adelina Pestru este și o fire credincioasă, deși nu lasă niciodată la vedere această latură a sa:„Dumnezeu așază lucrurile cum numai el știe”, iar acest lucru i-a fost demonstrat de mai multe ori și chiar dacă unii oameni au vrut să-i facă rău de-a lungul timpului, bruneta nu le-a plătit „cu aceeași monedă”.