O femeie de la ghișeul primăriei și-a bătut joc de Dana Rogoz când s-a dus să depună o reclamație!

Actrița Dana Rogoz a decis să se lupte cu sistemul. Vedeta a făcut prima ei cerere către primărie prin care se opune defrișării. Dana Rogoz, care are un băiețel care se numește Vlad, a decis să ia atitudine împotriva defrițării.

Dana Rogoz, care este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir, este dezamăgită de modul în care se taie copacii. Ea a povestit, pe blog, că a făcut cerere către primărie și a povestit și cum a fost întâmpinată la ghișeu în momentul în care a explicat despre ce e vorba.

 “Azi am făcut prima cerere către doamna primar din viață mea. Tot azi am fost luată peste picior. Pentru că mă opun defrișării unui copac, solicitând reevaluarea lui, și pentru că doresc să se planteze alți copaci în locul celor 10 tăiați în ultimii ani pe strada mea. Așa cum scrie în lege. Și uite așa, azi, va rog să susțineți această inițiativă, prin care sper să le arătăm celor care ne iau la mișto din spatele unui ghișeu al primăriei că nu închidem ochii. Și că de mâine nu vor putea tăia copaci fără să existe un motiv temeinic, și nici lasa ani la rândul alveole goale sau cu cioturi de rădăcini”, a afirmat Dana Rogoz.

“Prima reacție a doamnei de la ghișeu a fost așa cum am anticipat. “Ia auzi! Se opune tăierii unui copac.” a strigat către prietena de la două ghișee vecine. “Faceti un lanț uman în jurul lui!” a comentat batjocoritor un alt reprezentant al primăriei. M-am abținut de la comentarii. Știam că nu are sens să mă cert cu nimeni acolo. Dar sper ca cererea mea să aibă un răspuns până la data limită prevăzută, adică 1.06.2018. Deși aceeași doamnă care m-a primit la ghișeu a terminat cu “ei zic în termen de 30 de zile, dar acuma…na…”, a mai spus vedeta.

Dana Rogoz i-a scris primarului. “Am fost luată peste picior” | FOTO

Dana Rogoz i-a scris primarului. “Am fost luată peste picior” | FOTO

Sursa: libertatea.ro

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Vestea pe care a primit-o Laura Cosoi, la cea ma recentă vizită la medic.

Laura Cosoi se află în al treilea trimestru de sarcină și pare mai fericită ca niciodată. Actrița numără zilele până când își va putea ține în brațe fetița. Vedeta a mărturisit că aceasta a fost cea mai frumoasă perioadă din viața ei, încărcată cu emoții copleșitoare. 

Laura Cosoi a publicat mai multe fotografii în care apare într-o rochiță de culoare verde aprins, cu burtica tot mai proeminentă. Actrița așteaptă cu nerăbdare să nască și să își cunoască fetița. Laura Cosoi nu pare să se fi îngrășat semnificativ, în afară de burtică, blondina nu s-a schimbat foarte mult din punct de vedere fizic.

 

Laura Cosoi este gravidă în 8 luni

„Nu îmi vine să cred că deja sunt în al treilea trimestru de sarcină și în curând o să-mi îmbrățișez fetița! Cred că perioada asta este cea mai frumoasă și plină de însemnătate din viața mea, din viața noastră! Fetița se dezvoltă foarte frumos. Este super activă și drăgută”, a scris Laura Cosoi pe pagina ei de Facebook.

Chiar dacă mai are puțin până va naște, Laura Cosoi este o graviduță foarte activă. Merge la filmări, la piese de teatru și a lansat inclusiv o carte.