O mamă s-a trezit în miezul nopții și și-a dat seama că fiul ei în vârstă de doi ani nu este în casă. Când au venit polițiștii, au găsit niște urme, însă nici urmă de băiețel. Ce se întâmplase cu micuțul în tot acest timp. Femeia a fost arestată:

Când o femeie s-a trezit în timpul nopții, a descoperit cel mai mare coșmar al fiecărui părinte. Fiul său în vârstă de doi ani era de negăsit.

Chelsea Nobel din Mississippi s-a trezit în timpul nopții atunci când și-a dat seama că ceva este în neregulă. S-a uitat spre partea de pat acolo unde de obicei dormea fiul său în vârstă de doi, ani, William. Însă și-a dat seama imediat că băiețelul nu se află acolo, iar inima i s-a oprit pentru o clipă. A început să caute cu disperare pri casă, poate William a mers în altă cameră, însă în zadar. Nu era nicio urmă a copilului.

Când și-a dat seama de acest lucru, Chelsea a sunat de urgență la poliție, iar cu ajutorul voluntarilor, căutarea băiețului a început. Vecinii, polițiștii pe ATV-uri și unități de câini de urmărire au plecat în căutarea lui William. Chiar și elicoptere au fost mobilizate pentru a căuta în pădurea deasă de lângă casă, însă vizibilitatea era foarte mică.

În timpul căutării în pădure, polițiștii au observat niște pași mici în noroi, iar lângă ele alte urme, de data aceasta ale unui câine.

Ore întregi trecuseră de când Willian dispăruse, iar când Blake Carroll, un băiețel în vârstă de 10 ani se întorcea de la școală, a auzit pe cineva care claxona foarte tare, iar sunetul se auzea din camioneta unchiului său. S-a apropiat să vadă ce se întâmplă și acolo l-a observat pe William care plângea și claxona.

În același timp, Jezebel, dădea târcoale camionetei și încerca să intre în ea. Acesta era câinele lui William și al mamei sale.

Blake a alergat într-un suflet la unchiul său, care l-a scos în siguranță pe puști din mașină. Nu se știe cum micuțul a mers aproape un kilometru și jumătate până la acea mașină, însă se pare că Jezebel a stat tot timpul lângă copil și l-a ajutat să rămână în siguranță.

Din cauza faptului că micuțul a putut ieși din casă și s-a dovedit o neglijență din partea ei, Chelsea a fost acuzată de neglijență și a fost dusă la închisoare, unde poate ieși dacă plătește o cauțiune de 1500 de dolari.

CITEȘTE ȘI: Un părinte și-a recunoscut fiul într-o filmare în care mai mulți tineri vandalizau niște decorațiuni de Crăciun, a mers la el și l-a pedepsit cu stil. Ce trebuie să facă acum băiatul. Mai rar așa ceva:

Mai sunt doar câteva zile până la venirea Crăciunului și pentru multe familii a devenit un obicei împodobirea casei cu cele mai frumoase decorațiuni. În unele orașe, există chiar și competiții în acest sens.

Joe Stricker este un bărbat care ia foarte în serios împodobirea casei sale în perioada Crăciunului și reușește în fiecare an să creeze o atmosferă de poveste în Centennial, Colorado, acolo unde locuiește cu familia sa. An de an, vecinii și cei din comunitate abia așteaptă să vadă la ce se mai gândește Joe și niciodată nu îi dezamăgește.

Însă nu toți sunt impresionați de munca sa, iar când s-a uitat pe camerele de supraveghere, a observat că doi tineri i-au vandalizat decorațiunile după miezul nopții și a fost devastat. Cei doi au spart luminițele și au furat mai multe lucruri înainte să se urce într-o mașină și să se vadă nevăzuți.
Odată ce Joe a împărtășit filmarea pe Facebook, mii de oameni au văzut-o, inclusiv tatăl unuia dintre suspecți.

Rușinat și furios de gestul fiului său, acesta s-a hotărât să îi dea o lecție pe care să nu o uite niciodată.

Acesta, care se afla în alt stat la momentul respectiv, s-a urcat într-un avion cu destinația Colorado, iar la patru ore distanță, opt persoane din două familii diferite se aflau în pragul casei lui Joe, pentru a-și cere scuze pentru ce s-a întâmplat.

Acum, tinerii vor fi obligați să plătească o amendă usturătoare și și-au cerut scuze pentru cele întâmplate: