Panică în Târgu Mureș! Au văzut o valiză abandonată, polițiștii au închis tot centrul orașului, dar când s-au uitat înăuntru au înmărmurit! Caz real, chiar asta au găsit în geamantan!

O valiză de dimensiuni medii a fost găsită joi, în jurul orei 15:00, în fața unei bănci comerciale din Târgu Mureș. Polițiștii au venit rapid la fața locului, securizând imediat perimetrul. Totodată, zona a fost evacuată.

În fapt a fost respectată procedura standard în cazul coletelor suspecte. La fața locului s-a deplasat un procuror DIICOT și specialiști din toate domeniile vizate în astfel de intervenții. De asemenea, echipa antiteroristă a SRI a investighat valiza cu un robot special.

În cele din urmă, s-a constat că în valiză nu se afla nimic periculos, ci doar haine. Cel mai probabil, un cetățean neatent a uitat-o în locul respectiv. Chiar și așa, pentru câteva minute, în zona respectivă din Târgu Mureș s-a creat panică, potrivit cancan.ro. Mai târziu a reieșit că „vinovata” pentru toată panica fusese o turistă din Brașov care își uitase valiza în mijlocul străzii, potrivit observator.tv.

CITEȘTE ȘI:

Bombă în showbiz! O celebră cântăreață de muzică populată iubită de o țară întreagă a divorțat în mare secret! Sunt informațiile momentului, la ei doi nu se aștepta nimeni!

Surpriză uriașă în folclorul românesc! Silvana Rîciu şi soţul ei au divorţat, conform informaţiilor din presă, iar totul s-a petrecut în mare secret, totul s-a petrecut la notar. Silvana s-a căsătorit cu soțul ei din tinerețe, au avut o căsnicie fericită și s-au bucurat împreună de doi copii. Andrada (9 ani) si Luca (7 ani) le-a umplut sufletele de fericire. Cu trecerea anilor însă, între ei au intervenit neîntelegeri, s-au răcit, însa nu au divorțat, totuși, iată că momentul dureros nu a putut fi evitat la nesfârșit.

De altfel se pare că cei doi au decis de comun acord ca fiecare să își trăiască viața după cum îi place, sau cel puțin așa declara artista în urma cu câteva luni:

“Cu partea sentimentala… Eiiii, nu stiu ce sa zic! (rade – n.r.) Poate anul asta imi aduce un divort. Noi stam impreuna, de foarte multi ani, pentru copii. In rest, fiecare cu viata lui. Dar asta se intampla de multi ani, 3-4 ani, poate mai bine. Verigheta nu mai port de multi ani, doar inele de toate felurile. Nu am vrut sa vorbesc despre viata mea sentimentala pentru ca nu vreau sa le fac nici eu, nici sotul meu, rau copiilor. De aceea am si ales sa ramanem impreuna pana mai cresc. Acum… cum va vrea Dumnezeu sa rezolve lucrurile, noi ne supunem voii Divine. Incercam sa fim buni parinti si speram ca la un moment dat sa fim si noi fericiti candva cu cineva separat”, declara Silvana Râciu, în ianuarie, pentru wowbiz.ro.

“Silvana Riciu si sotul ei au fost la un notar din zona Rahova ca sa divorteze. Intamplator ma aflam chiar acolo, la coada, zilele trecute, cand artista venise sa-si ridice actul de divort si chiar despre acest lucru vorbea cu cineva”, a dezvaluit pentru sursa citată o persoană care a fost la notar în ziua în care interpreta și-a ridicat certificatul de divorț.

Deși a fost contactată telefonic, cântăreața nu a dorit să cometeze pe marginea subiectului. Totuși, se pare că ea și soțul său încă trăiesc sub același acoperiș, cei doi păstrează o relație foarte civilizată de dragul copiilor pe care îi educă cu multă dragoste și grijă.