Pe Carmen Șerban o cunoaște toată țara, în schimb cei din familia ei stau mereu departe de ochii lumii! Cum arată mama și sora cântăreței, artista a petrecut alături de ele

Celebra cântăreață de muzică de petrecere are o relație strânsă cu familia ei.

Originari din Timișoara, părinții cântăreței Carmen Șerban au fost vizitați recent de celebra lor fiică. Gheorghe, tatăl solistei, este imobilizat în căruciorul cu rotile din cauza unor probleme de sănătate, așa că de întreținerea casei se ocupă mama Elena.

Foarte apropiată de familia ei, Carmen Șerban s-a și fotografiat la ultima descindere acasă cu mamă, dar și cu sora ei, pe care le sprijină din răsputeri, în măsura posibilităților.

 

Sursa: wowbiz.ro 

 

CITEȘTE ȘI: Cum a fost surprinsă Carmen Șerban într-o pădure, alături de un bărbat! Imagini neașteptate cu artista

Carmen Șerban este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică de petrecere de la noi. Artista se află mereu pe drumuri, la cântările la care este solicitată, iar scurtele pauze de relaxare pe care și le acordă, par să aibă legătură tot cu muzica.

De curând, cântăreața s-a oprit într-o pădure și s-a bcuurat de peisajul tomnatic. Însă nu oricum, ci în timp ce își exersa talentul muzical la un instrument aparte, sopranina.

„O zi superbă vă urez☀️
Cu profu’ colegul meu, Titoiu Mihail, mă învață să cânt la sopranină. Pt ca să nu deranjez vecinii, am zis să încerc prima lecție în mijlocul naturii!”, a scris artista în dreptul imaginilor.

Sursa: wowbiz.ro

 

CITEȘTE ȘI: Vești bune pentru elevii care dau admiterea la Poliție! Se elimină cea mai grea probă care le făcea probleme candidaților

 

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a anunțat că va supune dezbaterii publice Ordinul ministrului de Interne privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție și militare din cadrul instituției.

Prin acest demers, Carmen Dan dorește înlocuirea probelor de verificare a aptitudinilor fizice cu introducerea unui traseu „practic aplicativ” la admiterea în școlile de agenți și subofițeri ale MAI.

Traseul practic aplicativ „contribuie la testarea a patru calități motrice de bază – viteza, rezistența, îndemânarea și forța, dar și la verificarea rapidității reacției candidatului” și va cuprinde 11 elemente, de care candidații trebuie să treacă în mai puțin de 2 minute și 25 de secunde.

Astfel, se va elimina baremul de înălțime, întrucât „testarea calităților fizice ale candidaților va impune și o anumită statură necesară parcurgerii acestor probe.”

„Menținerea probelor sportive susținute până în prezent (alergare de rezistență, viteza și aruncarea mingii medicinale), ar fi făcut imposibilă susținerea examenului de admitere din ianuarie 2018, în special din cauza condițiilor meteo specifice sezonului rece care ar fi putut pune în pericol sănătatea și integritatea corporală a candidaților”, precizează MAI.

Această propunere vine și în contextual în care MAI organizează, în premieră, o sesiune de admitere în luna ianuarie, pentru școlile de agenți și subofițeri. Astfel, vor fi scoase la concurs 2.880 de locuri: 1600 pentru agenți de poliție, 700 pentru subofițeri jandarmi, 300 pentru subofițeri pompieri și 280 pentru polițiști de frontieră.

 

Sursa: protv.ro