Pe Facebook sunt superbe, însă iată cum arată când își dau jos machiajul. Multe sunt de nerecunoscut. Galerie foto:

Nu o singură dată ne-am mirat de câte minuni poate face un machiaj perfect realizat.

Trăim vremuri în care tehnologia ne ajută să avem fotografii impecabile. Însă un chip perfect pe Facebook sau Instagram poate fi unul oarecare în realitate.

Într-o perioadă în care multe dintre fetele care își postează zilnic filmulețe în care se machiază ori își fac fotografii cu un machiaj impecabil, unele au început să își arate chipul așa cum este cu adevărat, cu imperfecțiuni.

Și dacă aveai impresia că aceste fete au un chip perfect și că nu au probleme la fel ca restul femeilor, ei bine, și ele trec prin momente delicate.

Publicația Bright Side a adunat mai multe exemple pentru a demonstra diferența dintre rezultatul final pe care îl vedem online și realitatea. Realitatea pare a fi puțin surprinzătoare, nu-i așa?

Iată câteva exemple:CITEȘTE ȘI: O fetiță de trei ani a dispărut de acasă, însă a fost găsită în pădure, după numai câteva ore. Cine o păzea pe micuță. Toată lumea a rămas fără cuvinte:

E cea mai mare frică pentru un părinte să își piardă copilul iar atunci când părinții unei fetițe de trei ani a dispărut în pădure, aceștia au fost devastați.

Serenity Sanders, o fetiță în vârstă de numai trei ani, le-a dat emoții puternice părinților săi, atunci când a dispărut de lângă casă, chiar de lângă ei. Era opt seara atunci când micuța a plecat singură de acasă. Când și-au dat seama că micuța nu este lângă ei, părinții au început să o caute disperați, apoi au sunat imediat la numărul de urgență, căci era întuneric și Serenity putea fi în mare pericol.

În scurt timp, departamentul de poliție locală, ambulanțe și pompieri au sosit să o caute pe Serenity, iar un elicopter a fost adus pentru a o localiza mai ușor. Chiar și alte rude au venit în ajutor, numai ca să o găsească mai repede pe micuță. Erci Gilbreath, tatăl fratelui vitreg al fetiței, a condus timp de două ore pentru a ajuta familia. Nu era sigur că o va găsi, însă știa că trebuie să încerce.

A luat o lanternă și a pornit în pădurea de lângă casă. A mers ore întregi, a căutat în spatele copacilor, în peșteri, în spatele pietrelor și oriunde un copil se putea ascunde. Într-un final, eforturile i-au fost răsplătite. În spatele unui tren, el a auzit o voce care îl striga pe nume și a văzut că este chiar Serenity, care stătea alături de câinele familiei, care părea să o protejeze. Acesta nu a plecat nicio clipă de lângă ea și Eric a anunțat apoi că fetița a fost găsită.Părinții au fost extrem de fericiți să o vadă în siguranță pe micuță și, mulțumită lui Eric, aceasta s-a întors în familie.

După acest eveniment, Serenity a fost dusă la spital pentru a vedea dacă este în regulă și, în afară de câteva zgârieturi, aceasta este în siguranță.

Însă, poate că acest lucru nu s-ar fi întâmplat dacă nu îl avea alături pe câinele ei și dacă Eric nu ar fi perseverat în găsirea ei.

CITEȘTE ȘI: Coincidențe amuzante, fotografiate la timpul potrivit. Nici nu te-ai gândi că sunt adevărate, e prea greu de crezut:

Se spune că cele mai bune fotografii sunt cele făcute din întâmplare, iar după ce le vei vedea pe cele de mai jos, vei fi complet de acord cu acest lucru.

Instantaneele din vacanță, de la petreceri sau, pur și simplu, din sufrageria unor oameni obișnuiți au avut menirea de a imortaliza un moment din viața protagonistilor.

Din dorința de a realiza niște fotografii amuzante, unii reușesc să se pună în niște situații imposibile, dar care stârnesc imediat hohote de râs. În schimb, alții nici nu sunt conștienți de ceea ce se află în jurul lor și își dau seama abia când le văd ce au făcut cu adevărat.

Însă după ce le-au postat pe diferite rețele de socializare, instantaneu au devenit virale în întreaga lume, s-au făcut filmulețe și glume pe seama lor și au fost distribuite în mediul online ani întregi. Iată câteva exemple. Pregătește-te să râzi cu lacrimi: