Pe soția lui Prigoană o știți, dar uite ce soacră simpatică are afaceristul! După cum se știe, Silviu Prigoană a fost preferat cam de toate soacrele

Familia lui Silviu Prigoană profită de vacanță și a ales să meargă anul acesta în America, acolo unde afaceristul are o casă, iar fiul său cel mare, Honorius, este stabilit de ani buni. Soția Mihaela, împreună cu copiii și mama sa, se bucură deja de aerul de peste Ocean.

După cum se știe, Silviu Prigoană a fost preferat cam de toate soacrele și iată că i-a câștigat simpatia și mamei Mihaelei, o femeie frumoasă și de gașcă. Pentru că le prețuiește și a vrut puțin spirit de aventură, afaceristul a programat o vacanță tocmai în America, alături de cele două doamne ale sale, dar și alături de copii. Iată că Mihaela Prigoană a surprins câteva imagini de pe Târmul Făgăduinței și sunt de vis.

Cele două doamne au luat la pas restaurantele din zonă, s-au bucurat de mâncărurile americane din Chicago și au făcut o mică escapadă pe lac, alături de copilașii lor. Vremea a fost bună, așa că s-au bucurat din plin de peisaje și de locul în sine. După cum se știe, fiul cel mare al lui Prigoană, Honorius, este căsătorit și stabilit în America, așa că această vacanță a fost și o reîntregire a familiei.

Sursa: click.ro

 

 

CITEȘTE ȘI:

„Aș fi o femeie fericită, dar nu, nu pot!” Adelina Pestrițu a făcut o mărturisire neașteptată”

Multe persoane au probleme cu trezitul dimineața, iar Adelina Pestrițu nu reprezintă o excepție. Vedeta a mărturisit că ar fi o femeie fericită dacă ar putea să se trezească la ora 11.00. Adelina Pestrițu le-a mărturisit fanilor ei într-un filmuleț pe o rețea socială că urăște trezitul dimineața.

„Teoretic şi practic urăsc trezitul de dimineaţă. Dacă aş putea să mă trezesc în fiecare zi la ora 11, aş fi o femeie fericită, dar nu, nu pot. Asta e!”, a spus vedeta.

Recent, Adelina Pestrițu a primit titlul „More thank Pink” din partea Fundației Renașterea, ca urmare a implicării sale în campania de informare desfășurată pe parcursul lunii octombrie- Luna de Luptă împotriva Cancerului de Sân.

Din solidaritate față de femeile bolnave de cancer și ca semnal de alarmă pentru toate femeile din țara noastră, Adelina Pestrițu a purtat artocle vestimentare și accesorii roz, zi de zi, toată luna octombrie și a transmis mesaje legate de prevenția și depistarea precoce a cancerului prin intermediul site-urilor de socializare, a blogului sau și intervențiilor sale în mass media.

Întrebată care a fost cel mai frumos gest făcut din dragoste, vedeta nu a ezitat să răspundă: „Fac multe gesturi frumoase din dragoste. Într-o relație faci o grămadă de lucruri frumoase pentru partenerul tău. Aș fi capabilă să-i dau haina de pe mine! Sunt capabilă să fac orice pentru confortul partenerului meu, pentru a-i demonstra toată dragostea mea”, a declarat Adelina Pestrițu într-un interviu.

Mai mult decât atât, Adelina Pestrițu a spus ce stil de viață are și cum reușește să se păstreze în formă!

„Îmi place să mă bucur de viață, chiar dacă asta se întâmplă o dată la nu știu cât timp, dar să știi că nu mă feresc de bombele calorice, nu mănânc în exces.”

Adelina Pestru este și o fire credincioasă, deși nu lasă niciodată la vedere această latură a sa:„Dumnezeu așază lucrurile cum numai el știe”, iar acest lucru i-a fost demonstrat de mai multe ori și chiar dacă unii oameni au vrut să-i facă rău de-a lungul timpului, bruneta nu le-a plătit „cu aceeași monedă”.