Polițistul atacat cu sabia de un interlop a ieșit din comă! „Acum câteva minute soţia lui Ciprian i-a dat…” Care a fost primul lucru pe care l-a făcut Ciprian

Vești bune despre polițistul atacat cu sabia de un interlop, în timpul unei misiuni la Rădăuţi. Starea lui Dan Ciprian Sfichi s-a fi îmbunătăţit. Bărbatul a ieşit din comă şi a vrut să vorbească la telefon cu fetiţele sale.

„Acum câteva minute soţia lui Ciprian i-a dat telefonul în mâna lui ca să îşi audă fetiţele în timp ce vorbea cu ele. Ciprian a dus telefonul la ureche singur să le poată auzi! Dumnezeu a făcut minuni! Există Dumnezeu şi există minuni, există medici buni! CIPRIAN TRĂIEŞTE! CIPRIAN RĂSPUNDE LA STIMULI! CIPRIAN SE VA FACE BINE! Să ne rugăm pentru el şi Dumnezeu îl va face bine! Azi e o sărbătoare mare şi s-au întâmplat minuni pentru El!”, este mesajul postat pe pagina de socializare de către unul dintre prietenii poliţistului rănit.

În cursul zilei, neurochirurgul Marius Dabija, purtător de cuvânt al Spitalului „Nicolae Oblu” din Iaşi, a declarat că poliţistul se află în continuare în stare critică, deşi au apărut mişcări spontane pe partea dreaptă, ale mâinii şi piciorului. Potrivit neurochirurgului, în cursul nopţii, poliţistul a fost supus unei intervenţii pentru a-i scădea presiunea intracraniană cauzată de un hematom intracerebral.

 

Sursa: cancan.ro 

 

CITEȘTE ȘI: Lovitura cu sabia dată de traficantul de droguri aproape că l-a decapitat pe poliţistul de la trupele speciale. Iată filmul complet al tragicului incident de la Suceava

 

Lovitura cu sabia a interlopului sucevean traficant de droguri, Alexandru Huţuleac, asupra agentului şef adjunct de poliţie Dan Ciprian Sfichi de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Suceava, a fost executată cu o forţă extraordinară.

Potrivit diagnosticului stabilit de medicii suceveni, Ciprian a fost stabilizat hemodinamic şi respirator, însă rana la cap a fost groaznică. Poliţistul prezenta o fractură frontoparietală cu interesare orbito nazo etmoidală, dilacerare parenchim cerebral frontoparietal drept, cu angajare cerebrală de 15 mm. Având în vedere gravitatea rănii, prognosticul medicilor a fost de la început unul extrem de rezervat.

Poliţistul Dan Ciprian Sfichi se afla la o percheziţie, alături de alţi 3 colegi, iar în momentul în care au reuşit spargerea uşii suspectului, din interior, de la adăpostul întunericului, suspectul a ripostat violent, înarmat cu o sabie, reuşind să-l lovească frontal pe Ciprian. Pentru că nu purta cască, dintr-un motiv încă necunoscut, poliţistul a apucat, totuşi, să se protejeze cu mâna stângă, reuşind să ridice antebraţul până la nivelul ochilor. Potrivit medicilor, Ciprian s-a ales și cu cotul stâng fracturat, în urma aceleiaşi lovituri.

Agresorul nu este la primul caz, el fiind luat în vizorul poliției tot în cursul acestui an. A fost cercetat într-un alt dosar, arestat 30 de zile, apoi pus în libertate cu control judiciar.

Sursa: observator.tv