Prea tare! Uită-te bine la mâinile tale! Descoperă-ţi personalitatea după lungimea degetelor. Știai așa ceva despre tine?

Puțină lume știe că lungimea degetelor spune multe lucruri despre personalitatea unui om. Mai jos îțși oferim un test la finalul căruia poți afla foarte multe lucruri interesante despre tine. Ce trebuie să faci? Compară-ți degetul mic cu inelarul.

1. Dacă lungimea degetului mic atinge primul segment al degetului inelar deții abilități de comunicare rezonabile. Ai o intuiție bună în această privință, așa că reușești mai mereu să intri în rezonanță cu ceilalți. Ai incredere în tine și trăiește din plin clipa, conform Antena 1.

2. Dacă degetul mic depășește primul segment al degetului inelar. Ești o persoană foarte comunicativă și inteligentă. Pentru tine e floare la ureche să îți exprimi liber sentimentele și emoțiile. Ești generos și bun cu cei din jurul tau.

3. Dacă vârful degetului mic se află sub primul segment al degetului inelar. Chiar dacă cineva te atrage, nu o arăți in mod deschis. Aștepți ca partenera/ partenerul să facă primul pas, iar când sentimentele nu sunt reciproce, te descurajezi ușor. E un atu faptul că nu îți faci cunoscute sentimentele și intențiile în mod prematur.

CITEȘTE ȘI:

Cristian Tudor Popescu, pus la zid de Oana Roman, după ce a spus că doar oamenii neîmpliniți fac copii: „Cât sunteți de frustrat”

Declarațiile jurnalistului Cristian Tudor Popescu au creat o mare vâlvă, atât printre persoanele publice, cât și printre cei de rând. Cunoscutul jurnalist a afirmat, recent, că oamenii care fac copii sunt neîmpliniți, motiv pentru care transferă toate eșecurile către copiii lor.

Oana roman a reacționat și ea la această afirmație, explicându-i jurnalistului, în câteva rânduri, că mai mare împlinire pe care o poate avea un om este tocmai aceea de a avea copii. Iată ce i-a transmis Oana Roman lui Cristian Tudor Popescu:

„Nu va spun pe nume Domnule, căci m-as cobora prea jos. Nu ştiu dacă aveţi copii, probabil nu , si intr-un fel e bine, pt ca ati fi avut un copil nefericit, care ar fi suferit mult avand un părinte cu astfel de gândire. Ne spuneti ca oamenii fac copii din frustrare si din sărăcie . Ca oamenii fericiţi nu fac copii. Ca oamenii inteligenti si cu cariera nu fac copii. Va jigniţi părinţii si câteva miliarde de părinţi. Porniţi de la un procent infim de părinţi cu probleme si generalizati nepermis. Ma intreb cât sunteti de nefericit si de frustrat, si cât had in gândire puteţi fi .

Nu Domnule, majoritatea copiilor de pe Planeta sunt făcuţi din iubire, daca stiti ce inseamna asta. Copiii sunt iubire, sunt îngeri neprihaniti, care vin pe Pământ sa mai şteargă din răutate si din ura. Oamenii se iubesc si fac copii. Majoritatea oamenilor se iubesc si fac copii. Nu ca sa le dea cineva un pahar de apă, ci pt ca nu exista împlinire mai mare pentru o fiinta umană decat aceea de a creste frumos un copil.

Pentru ca nu exista emoţie si fericire mai mare decât aceea pe care o simţi cand copilul tau iti spune :Te iubesc! Si cine nu a trăit asta, nu poate înţelege. Ati pierdut orice urmă de respect din partea multor oameni si părinţi pt aceste afirmaţii, făcute, sper, intr-un moment in care luciditatea se pierduse temporar”, este mesajul Oanei Roman către jurnalist, pe care l-a scris pe pagina sa de Facebook.

Reacția Oanei Roman a venit după ce jurnalistul Cristian Tudor Popescu a făcut următoarele declarații:

„Copiii se fac pentru părinţi. Dacă îmi spuneţi mie că cei care fac copii au în cap perpetuarea speciei sau demografia României… O să vă spun ceva greu de înghiţit. Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacţie în legătură cu propria lor existenţă în această viaţă. Când oamenii au o viaţă foarte încărcată, foarte completă profesional, sentimental, personal, nu mai simt nevoia să facă copii. Cei care fac copii mulţi sunt săraci, nemulţumiţi în raport cu societatea, care nu au reuşit să realizeze lucrurile pe care le-au dorit şi încearcă să trasfere ratarea lor copiilor: să facă el/ea ce nu am făcut eu, să aibă el/ ea ce nu am avut eu şi mai ales să am un sprijin la bătrâneţe”, a declarat jurnalistul.

„Într-o ţară că Finlanda, bătrânii nu au nevoie de copii, n-au nevoie de toiagul bătrâneţilor lor. Au bani din pensie. Să vedem spre ce duce această grijă excesivă a statului faţă de anumite categorii de cetăţeni”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.