Prințul William a împlinit 36 de ani și a scris istorie atunci când s-a născut! A fost primul care a dat startul unei tradiții noi în Familia Regală. Incredibil ce s-a întâmplat:

Pe 21 iunie, fiul regretatei Printese Diana implineste varsta de 36 de ani.

Printul William a implinit varsta de 36 de ani si a fost sarbatorit de familia sa. Acesta s-a nascut pe 21 iunie 1982. Este fiul Printesei Diana si al Printului Charles. In aceasta zi, presa internationala il sarbatoreste alaturi de familia sa. Toti fanii Familiei Regale din Anglia sunt incantati si ii fac zeci de urari in mediul online sau la palat.

 

Prințul William sarbatoreste implinirea varstei de 36 de ani

Este prima lui aniversare in calitate de tata a trei copii. Dar nu se va relaxa toata ziua. Printul William este nevoit sa isi indeplineasca obligatiile regale. De ziua lui, acesta va merge la un centru de reabilitare pentru oameni raniti in serviciu, informeaza express.co.uk.

Anul acesta, Printul William a fost coplesit de evenimente. Primul a fost nasterea Printului Louis, pe 23 aprilie 2018. Apoi a fost cavaler la nunta Printului Harry, fratele sau, cu Meghan Markle. Azi va participa la ceremonia de desfacere a Centrului de Reabilitare Defence and National.

Printul William a implinit varsta de 36 de ani! A fost sarbatorit de intreaga familie (9)

 

Printul William si Kate vor avea o saptamana plina

Cu toate ca si-ar fi dorit sa petreaca alaturi de familie si poate ar fi meritat o vacanta, Printul William are multa treaba. Saptamana aceasta va pleca intr-un tur in Orientul Mijlociu. Va vizita Israel, Iordania si teritoriile Palestiniene ocupate, în perioada 24 iunie – 28 iunie.

Printul William, care va deveni rege, nu renunta la indatoririle sale. „Fac fiecare pas cum vine si e bine atunci cand ai exemple bune pe care sa le urmezi. Sper ca voi reusi sa ii fac cat de cat dreptate”, a spus Printul William, facand referire si la munca sa, dar si la Printesa Diana.

Printul William a fost botezat Prince William Arthur Philip Louis de catre Arhiepiscopul din Canterbury. A fost crestinat in ziua in care Regina Elisabeta implinea 82 de ani. Doi ani mai tarziu, Printul Harry se nastea. Printul William a urmat cursurile universitatii St Andrews din Scotia.

Printul William a implinit varsta de 36 de ani! A fost sarbatorit de intreaga familie (11)

 

Printul William si copiii sai sunt urmatorii la tron

Acolo a cunoscut-o pe Kate Middleton, in 2011. Tanara i-a devenit sotie la cativa ani si i-a daruit 3 copii. Dar nu multi nu stiu ca Printul a scris istorie in ziua in care s-a nascut. Acesta a fost primul mostenitor la tron care a venit pe lume intr-un spital. S-a nascut in spitalul St Mary din Londra.

Apoi Printul Harry s-a nascut in acelasi spital, in aripa Lindo. Asemeni fratelui sau. Tot acolo a nascut si Kate Middleton toti cei 3 copii ai familiei. Printul William este al doilea la tron, dupa tatal sau, Printul Charles, in varsta de 69 de ani.

In linia succesiunii, dupa William urmeaza Printul Georghe, Printesa Charlotte si apoi Printul Louis, mezinul familiei.