Probele intime aduse de Maria Constantin au fost devastatoare. E adevăratul motiv pentru care Marcel Toader a acceptat divorțul, nu a avut de ales: „Gol pușcă…” Dovezile l-au făcut să intre în pământ

În urmă cu ceva vreme, Maria Constantin și Marcel Toader au finalizat în sfârșit un divorț așteptat de o țară întreagă, care, sperăm, va reprezenta și finalul circului mediatic pe tema despărțirii, la televizor. Totuși, abia acum s-a aflat ce l-a determinat pe omul de afaceri să pună capăt căsniciei cu interpreta de muzică populară.

Divorțul celor doi a fost unul cu mare scandal, și cu rufe spălate în public, și deși omul de afaceri a încercat să prelungească cât de mult s-a putut finalizarea actelor, divorțul s-a întâmplat, datorită Mariei Constantin. Se pare că probele aduse de cea care i-a fost parteneră de viață au fost cu adevărat devastatoare.

Probele aduse de cântăreață în procesul de divorț cu Marcel Toader au fost: fotografii cu afaceristul gol pușcă, dar și conversații obscene pe care fostul partener de viață le avea cu alte femei. Se pare că în momentul în care a văzut probele, Toader și-a dat seama că nu are nicio șansă să câștige procesul împotriva artistei.

Cu toate astea, Marcel Toader pare convins că și el a fost înșelat, iată ce declara în urmă cu ceva vreme, potrivit cancan.ro: „O urmăresc foarte bine de un an de zile. Siguranţa de sine a făcut-o să ia această cale. În primul rând a fost succesul, îi spunea multă lume că ce caută cu mine, al doilea motiv este telefonul mobil, iar ultimul motiv a fost anturajul. Un an de zile am înghiţit toate lucrurile acestea. Îi spuneam doar atât: Maria, ai grijă ce faci! În ultimele două luni, când nu mai voia să merg cu ea la evenimente, mă uitam în ochii ei şi îi dădeam cheile: Poftim, du-te unde vrei. Maria m-a înşelat cu mai mulţi bărbaţi! Îi cunosc personal pe cei cu care m-a înşelat Maria” a spus Marcel Toader.

Astfel că, cu probele aduse de Maria Constantin au făcut ca divorțul să se încheie la notar, iar procesul deschis la Judecătoria Sectorului 5 să fie anulat, potrivit libertatea.ro.

CITEȘTE ȘI: 

Era bonă, dar a răpit copilul și l-a crescut de parcă ar fi fost al ei. Peste 26 de ani s-a întâmplat ceva care a distrus și viața ei și a copilului. Un caz sfâșietor: „Mama mea…”

După ce a lucrat ca bonă pentru angajatorii ei timp de trei zile, He Xiaoping a luat pur și simplul copilul familiei și i-a dat o nouă identitate. Femeia de 48 de ani din China, provincia Sichuan, își pierduse copiii când erau mici. Distrusă, ea a cerut ajutor de la bătrânii satului care i-au spus că problema ei poate fi rezolvată crescând un copil născut într-o altă familie.

Deși bătrânii credeau că e evident că femeia trebuia să ajute familia respectivă, mama îndurerată a sfârșit prin a răpi un băiețel de numai un an, fiul angajatorilor ei. Abia 26 de ani mai târziu, după ce l-a crescut pe băiat de parcă ar fi fost al ei, Xiaoping a decis să mărturisească totul poliției. Femeia a povestit că văzuse un documentar despre o mamă care timp de 50 de ani își căutase fără oprire copilul, iar gândul la această poveste a convins-o să se predea.

În 1992, Xiaoping s-a angajat folosind un buletin fals. Mai târziu, în 1995, femeia a născut o fetiță și s-a gândit să îl ducă pe băiat înapoi familiei, dar se temea că va ajunge la pușcărie, așa că a păstrat băiatul și l-a crescut ea. Într-un interviu, femeia spune că înțelege răul pe care l-a făcut, dar mai precizează și că l-a iubit pe băiat de parcă ar fi fost al ei.

Băiatul, care are acum vârsta de 27 de ani, nu prea e convins că mama lui spune adevărul, și nu pare foarte interesat să-și cunoască familia biologică: „Nu m-am gândit niciodată că ea nu e mama mea pentru că mereu a fost atât de bună cu mine. Chiar nu îmi pasă dacă îmi pot găsi părinții biologici.”

Ceea ce face ca totul să fie și mai ciudat, În anul răpirii, nimeni nu a mers la poliție pentru a raporta dispariția copilului, astfel că poliția nu are alte dovezi în afară de mărturia femeii. Aceasta ar putea petrece 5 ani în închisoare, dacă autoritățile vor putea găsi dovezi. Voi ce credeți despre confesiunea întârziată a mamei?