Raluca Arvat spune adevărul despre plecarea de la ProTV! A prezentat stirile sportive ani de zile, dar nici nu-ți imaginezi de ce a plecat! Incredibil ce i s-a întâmplat

Raluca Arvat a devenit cunoscută pentru modul impecabil în care prezenta știrile sportive la ProTV, însă de ceva vreme ea s-a mutat la Televiziunea Națională, unde a renunțat la știrile sportive pentru cele generaliste.

Vedeta a explicat, într-un interviu pentru adevarul.ro, cum a fost plecarea sa de la ProTV și mutarea la Televiziunea Națională:

“Simţeam să fac o schimbare şi în plan profesional, mai ales că viaţa mea s-a schimbat cu totul de când s-a născut copilul meu (n.r.- Raluca Arvat are un băieţel, Tudor, în vârstă de trei ani) şi m-am bucurat când a venit această propunere de la TVR. (n.r. – de a prezenta „Telejurnalul“, de la TVR 2. S-a întâmplat pur şi simplu, aşa cum se întâmplă în viaţă, în general. Am fost doi ani în concediul de maternitate şi mă întrebau colegii ce vreau să fac când o să mă întorc.

Eu am fost deschisă oricăror propuneri şi posibilităţi. Eu am prezentat ştiri generaliste la o televiziune locală din Braşov, înainte să ajung la pupitrul ştirilor sportive de la ProTV, aşa că mi-au rămas în suflet ştirile generaliste. Mi-era dor. M-am întors la prima mea dragoste, ca să zic aşa”, a afirmat Raluca Arvat.

Întrebată cum a fost primită de colegii din TVR și cum a fost prima zi de Telejurnal, prezentatoarea a explicat:

“Şi ei au fost oarecum surprinşi de faptul că am trecut de la sport la ştiri. M-am reîntâlnit aici cu oameni cu care am lucrat şi înainte, la ProTV, pe când eu eram corespondent al ProTV Braşov şi colaborăm cu ei. Lumea e mică. M-au primit cu braţele deschise. Am avut foarte mari emoţii în prima zi, dar era normal să fie aşa, venind după o pauză de un an şi jumătate în care am stat acasă în concediu de creştere a copilului, şi mai ales că aveam parte de un nou început. Eu mă implic foarte mult emoţional în toate proiectele mele şi în tot ce fac”.

CITEȘTE ȘI:

După Bianca și Victor, un alt cuplu celebru se desparte! A răbdat cât a răbdat, dar a ajuns la final! Vedeta pus punct relației cu tatăl copilului ei!

Andreea Podărescu a trăit o poveste de dragoste minunată alături de George, cel alături de care are și un copil mic, dar acum Andreea este ce acare a pus capăt relației! Cea care a făcut totul public a fost chiar ea, pe Facebook, unde a precizat că este „SINGLE”!

Fostul model a scris în urmă cu ceva vreme un mesaj pe Facebook unde a explicat fanilor săi prin ce trece: „Dragii mei, sunteţi prietenii mei, ma ştiţi cu bune şi cu rele! As vrea sa va aduc si vouă la cunostinta faptul ca o domnisoara, la fel de cunoscuta voua… prin diverse moduri de afirmare, isi doreste sa-mi lase copilasul de 9 luni fara o figura paterna in viata lui, fara cel pe care atunci cand il vede i se luminează chipul! Sunt mama, o mama care-si da viata pentru copilul ei in orice secunda si care se lupta si cu muntii pentru cel pe care l-a purtat in pântece 9 luni!” declarase Andreea Podărescu pe Facebook.

Vă amintim că despărțirea vine după scandalul în care a fost implicată Iuliana Luciu, care a fost acuzată de către Andreea că vrea să îi fure iubitul cu care Iuliana a avut o relație în trecut. „Mi-e milă de tine. Sincer îţi spun că ai nutrit o obsesie faţă de un om care iubeşte o altă femeie, adică pe mine, şi care m-a cerut de nevastă în fiecare zi”, a fost o parte din mesajele pe care Andreea i le-a trimis Iulianei.