Reacția halucinantă a unui șofer, după ce un polițist a fost spulberat de un TIR, pe Autostrada A1: „Să moară, dacă tot a fost papagal”

Un șofer care s-a oprit lângă accidentul de pe Autostrada A1, în care un tânăr polițist a fost spulberat de un TIR, în timp ce acorda asistență unui alt șofer de tir, oprit pe banda de urgență, a făcut un comentariu halucinant la adresa omului legii.

Circulaţia a fost oprită timp de aproape o două ore, pe Autostrada A1 Sibiu-Sebeş, între kilometrii 274-275, timp în care mai mulţi şoferi au aşteptat în coloană. Mai multe persoane se dau jos din maşini şi comentează incidentul, moment în care unul dintre şoferi este surprins făcând un comentariu halucinant: „Se fac măsurători. Dar ce măsurători mai fac, dacă el a fost de vină. Rutieră nu se fac…activităţi din astea se fac în parcări, îl pui să te urmeze, n-are nicio treabă. Să moară, atunci, dacă tot o fost papagal, fără supărare”, spune bărbatul.

„În această dimineață, în jurul orei 8.40, pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, în zona localității Aciliu, județul Sibiu, între kilometrii 274 și 275, un polițist din cadrul Biroului Autostrăzi aflat în serviciu, a oprit la solicitarea șoferului unui autovehicul staționat pe banda de urgență a sensului de mers Sibiu- Sebeș. În timp ce acesta acorda sprijin șoferului, pe banda de urgență, un tir care circula din spate a acroșat autovehiculul staționat, autospeciala de poliție, iar pe polițist l-a lovit într-un parapet în afara părții carosabile”, se arată în comunicatul Poliției.

Tânărul poliţist a fost transportat cu un elicopter SMURD la spital, unde a intrat direct în operaţie.

 

Sursa: observator.tv