Regina Angliei o face praf pe viitoare soție a Prințului Harry! Ce a declarat într-un interviu

Să fie, oare, adevărat zvonul care circulă la Palatul Buckingham? Să fie, oare, adevărat că Regina Elisabeta nu o place pe Meghan Markle și nu are încredere că acest mariaj va funcționa? Ei bine, noi nu ne pronunțăm, însă o face un angajat al Curții Regale britanice.

Dacă ne amintim bine momentul în care Regina Elisabeta, în vârstă de 92 de ani, și-a oferit consimțământul pentru căsătoria nepotului său, Prințul Harry, cu actrița Meghan Markle, ei bine, nu putem să nu observăm răceala și duritatea cu care Alteța Sa Regală acceptă situația:

Îmi declar consimţământul pentru un contract de căsătorie între preaiubitul meu nepot Prinţul Henry Charles Albert David de Wales şi Rachel Meghan Markle“, sunau cuvintele Reginei în martie. Dacă am fi tentați să credem că sunt doar cârcoteli ale presei internaționale, atunci de ce în 2011, când făcea același anunț pentru primul său nepot, Prințul William, discursul său era mult mai cald și sensibil, ba chiar o numea pe ceea ce avea să devină Ducesa de Cambridge: iubita noastră și fidela Catherine Elizabeth Middleton“?

Nu știm cu siguranță dacă Regina o place sau nu pe Meghan Markle, dar surse din apropierea sa susțin că nu este deloc încântată de alegerea făcută de Harry: Din păcate, regina n-o place deloc pe Meghan. Nu este genul de mireasă aristocrată pe care și-o dorea pentru Harry. Este îngrozită de faptul că este vorba despre o actriţă care a jucat în scene sexy, bașca divorţată, metisă și americancă. Îi este frică că aceasta va stârni scandal și-i va frânge inima lui Harry, care refuză să semneze un contract prenupţial pentru a-și proteja averea de 40 de milioane de dolari“, a declarat sursa pentru revista Globe.

 

Sursa: unica.ro

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Nici machiajul n-o mai ajută, ce lovitură urâtă! Simona Gherghe, cearcăne cât pumnul și riduri uriașe! Replica dată unei fane i-a amuțit pe toți, nimeni nu se aștepta! Cum a reacționat când i-au zis că o vor înapoi pe Mirela Vaida

Prezentatoarea Simona Gherghe a surprins pe toată lumea în momentul în care a postat pe internet o imagine în care apare având cearcăne cât pumnul și riduri profunde sub ochi. Deși mulți s-au grăbit care mai de care să-i facă complimente, o fană a simțit nevoia să îi atragă atenția referitor la detaliile inestetice care nu mai pot fi ascunse nici de un machiaj profesionist.

La 8 luni din momentul în care a devenit mamă, Simona Gherghe pare să se resimtă după nopțile pierdute alături de prințesa ei, Ana. Vedeta este încercănată, iar rigurile din jurul ochilor par profunde. În momentul în care o fană i-a scris: „Mami, ce riduri ai!”, prezentatoarea i-a răspuns, aproape mândră, imediat: „Sunt ale mele Asumate!”. Astfel, Simona Gherghe poate reprezenta un model pentru toate femeile care cred că procesul îmbătrânirii este unul rușinos, nu unul natural și frumos, o dovadă a celor trăite o viață.

„Ridurile sunt frumoase, dumneata eşti frumuşică, dar tonul şi pronunţia alintată pe care le foloseşti în ultima vreme sunt chiar de nesuportat! Poate-ţi revii!”, „Simona Gherghe, aşa este, stai liniştită, toţi le avem mai devreme sau mai târziu! (…)”, „Îţi doresc multă sănătate, fericire şi bucurii alături de cei dragi, mai ales, alături de comoara ta. Dumnezeu să vă păzească şi să vă binecuvânteze” sunt trei dintre zecile de mesaje strânse de poza de mai jos, potrivit cancan.ro.

După ce Simona Gherghe s-a întors la cârma emisiunii, nu toți telespectatorii au fost fericiți de schimbare. Sub aceeași poză un fan chiar a scris: „O vrem pe Mirela înapoi”. Totuși, la acest comentariu, prezentatoarea a ales să păstreze tăcerea și să nu ofere vreo replică.