Rocsana Marcu și-a schimbat look-ul! Vedeta a ales o tunsoare bob. Îi stă bine? Imaginile aici:

Rocsana Marcu este pusă pe schimbări, după ce ultima perioadă nu a fost chiar de bun augur pentru ea, care nu doar că a rămas fără iubit, dar a rămas și fără job. Vedeta a început cu o schimbare de look, a ales o tunsoare bob, care, spunem noi, că o prinde foarte bine. Imediat ce a plecat de la salonul de înfrumusețare, și-a făcut un selfie în mașină și a postat imaginea pe rețelele de socializare.

Prietenii virtuali au fost încântați când au văzut fotografia și i-au trimis mesaje, în care au felicitat-o pentru alegerea făcută. “Wow frumoasă și ce decolteu sexi/ Super frumoasa, regina reginelor, sexy/ Superba si super sexy ești Roxana Marcu/ O frumusețe de femeie esti”, sunt doar câteva dintre comentariile primite la fotografie.

Rocsana Marcu s-a despărțit de iubit

Rocsana Marcu a format un cuplu cu Bogdan Diaconu, dar relația lor a ajuns la sfârșit. Despre ruptură a făcut chiar Rocsana declarații la o emisiune de televiziune.

“A fost o poveste foarte frumoasă, recunosc. Eu credeam în ea și vorbeam despre viitorul nostru împreună. La un moment dat, relația pe care eu mi-o imaginam începuse să o ia pe alt drum. Lui i se părea normal, mie nu, așa că m-am decis să îl las să meargă pe un alt drum.

Am încercat să îl schimb. Am făcut greșeală asta. Voiam să lucrez la niște mici aspecte ca să ne fie mai bine că familie, gândindu-mă la copiii mei. Exagera în anumite privințe.  Exagera în ceea ce îl privea pe el, la viitorul lui. Urma să ne căsătorim. Am încercat să îl scap de probleme, nu am reușit.

E un om extraordinar, dar nu pentru mine, pentru altcineva. E un om mult prea bun pentru mine. Eu dăruiesc, dar trebuie ca și celălalt să aibă capacitatea de a primi. Când nu se întâmplă așa, mai bine fiecare pe drumul lui. Nu îl mai iubesc absolut deloc. Îmi pun pe primul loc familia.

Ne-am despărțit înainte de Crăciun. S-au întâmplat mai multe lucruri în timp, dar am încercat să trec peste. Dar am zis că nu pot să trăiesc în trecut, dacă se repetă lucruri care dăunează relației. I-am zis că e păcat să pierd timpul. Nu i-am reproșat nimic niciodată! I-am deschis ochii și i-am spus că are o capacitate intelectuală extraordinară. Mă excita intelectual, i-am spus.

Dar, dacă nu știa să gestioneze situația, strica totul! Dacă rezolvă problemele pe care i le-am spus, ar ajunge președintele României. Dar nu cred că le va rezolva. M-aș bucura! Ar fi pentru prima oară când m-aș înșela în privința unui bărbat.“

Sursa: cancan.ro