S-a aflat bomba! Mama Mariei Constantin ar avea o relație cu un pușcăriaș! Marcel Toader a povestit totul! „De aproximativ un an de zile…”

În presă au apărut zvonuri ca mama Mariei Constantin se iubește cu un pușcăriaș pe nume Silvian. Marcel Toader susține că știa de această relație.

„Eu ştiu despre această relaţie! De aproximativ 1 an de zile vorbesc. Am avut o impresie fantastică despre fosta soacră. În familie, acolo, cineva era contra. Eu eram arbitru între băiatul fostei soacre, care nu era de acord cu relaţia, şi fetele, care o susţineau pe fosta mea soacră”, a afirmat Marcel Toader.

„El mă ameninţa. Zicea că dacă mă prinde pe acolo vrea să mă bată. Ultima dată când am fost la ţară, încă eram cu Maria, luam masa împreună şi fosta mea soacră îl aştepta pe acest băiat. I-am zis că e viaţa ei, face ce vrea”, a adaugat Marcel Toader.

O vecina a făcut dezvăluiri bombă despre relația femeii cu pușcăriașul.


„Nu vorbeşte cu nimeni, prin curte se iubesc, îl aşteaptă la poartă, iubi o strigă, ea ştie doar să profite de bărbatul care are bani, stă cu ea numai în braţe. O aşteaptă la poartă, el pleacă singur, doar în curte sunt împreună. L-am recunoscut în emisiune, am auzit că a spus că nu e adevarat, dar ar trebui să recunoască. Cred că ei s-au cunoscut pe internet, deşi credeam că s-au cunoscut prin Marcel Toader, dar nu, pe internet”, a spus o vecina.

 

Sursa: wowbiz.ro 

 

CITEȘTE ȘI: Mireasa le vorbea invitaților când a văzut-o în sală pe fosta soție a mirelui. I-a cerut să se ridice în picioare și… Ce a urmat i-a lăsat fără cuvinte pe toți invitații! Niciunul din ei nu credea că e în stare de așa ceva!

Când l-a cunoscut pe Jeremy, viitorul ei soț, Katie știa că el a mai fost căsătorit și că are un copil. Așa că atunci când a acceptat să-i fie soție, și-a dat seama că micuțul Landon și mama lui vor face parte din viața ei, fie că vrea, fie că nu.

Fosta nevastă a mirelui și actualul ei soț au fost invitați la nuntă, situație care i-a uimit pe mulți dintre cei prezenți.

Dar asta nu e tot. Atunci când și-a scris jurămintele pentru nuntă, Katie a avut grijă să-i includă și pe Casey și Tyler, mama băiatului și actualul ei soț.

În timp ce își spunea jurămintele, ea s-a uitat către fosta soție a mirelui și i-a cerut să se ridice în picioare. Nimeni nu se aștepta la ce a urmat. Cu ochii în lacrimi, mireasa i-a promis că va face tot posibilul să fie o mamă vitregă cât mai bună pentru copilul ei.

După ce a terminat această promisiune, Katie a îngenunchiat și i s-a adresat mucuțului Landon. I-a promis că va face tot posibilul să fie alături de el și că va avea grijă de el ca și când ar fi fiul ei.

 

Sursa: unica.ro