S-a apucat să se laude în tren că-și înșală iubita, dar a făcut cea mai mare greșeală! N-a durat mult și viața lui a devenit un coșmar! Toată țara i-a aflat acum secretul!

Un bărbat care s-a lăudat prietenilor că și-a înșelat iubita a realizat în scurt timp că a făcut cea mai mare greșeală.

O tânără pe nume Emily Shepard, care călătorea cu trenul în Marea Britanie a decis să facă publică o conversație pe care a auzit-o în tren, între mai mulți bărbați.

Emily Shepard a auzit din greșeală cum unul dintre bărbați se lăuda prietenilor săi că și-a înșelat prietena, așa că a decis să posteze conversația pe Twitter.

„Dacă cineva are un prieten pe nume Ben care se află acum în trenul Bournemouth – Manchester, să știe că tocmai le-a spus prietenilor că te înșală. Părăsește-l!”, a scris Shepard pe Twitter.

Postarea s-a viralizat, iar zeci de mii de oameni din întreaga lume au comentat. Chiar şi actriţa Deborah Meaden a postat un mesaj pentru Ben: „Dragă Ben infidelul… poţi să îţi dezvălui identitatea înainte ca ceilalţi Ben, care nu înşală, să afle unde locuieşti?”.

Alţii i-au luat apărarea tânărului şi au pus la îndoială moralitatea postării făcute de Emily. „Poate Ben este doar un bărbat care s-a lăudat în faţa prietenilor şi voi toţi îi stricaţi relaţia fericită. Ce s-a întâmplat cu intimitatea noastră?”, a comentat cineva. Alţii au spus că e posibil să se fi aflat mai mulţi bărbaţi pe nume Ben în tren, iar toată această dezbatere le-a creat, probabil, probleme acasă unor oameni nevinovaţi.

Deocamdată nu se știe nimic despre soarta lui Ben și a prietenei sale, nici dacă aceasta l-a părăsit. Dar conversația și căutarea lui Ben continuă pe Internet.

Mai mult, comentatorii de pe Twitter l-au îndemnat pe Ben să își divulge identitatea, pentru a-i feri pe ceilalți oameni cu același nume să orice necazuri în relațiile lor.

Sursa: realitatea.net

 

CITEȘTE ȘI: O româncă și-a înșelat iubitul italian și l-a lăsat fără 780.000 de euro! Incredibil cât de frumoasă e românca! Până și italianul păgubit o vrea înapoi

 

Un italian a fost păcălit de o româncă cu 780 de mii de euro! Femeia i-a vândut casa bărbatului cu 33 de ani mai bătrân decât ea, dar și bijuteriile răposatei lui soții!

Cea mai celebră blondă din localitatea Scoarța, județul Gorj, este acuzată de fostul său iubit de origine italiană că, după ce i-a furat inima, i-a luat și toată averea!

Simona Mărgăian Tiriplică a fost notificată de un cabinet de avocatură din Bucureşti că are la dispoziţie nici o săptămână ca să îi restituie unui cetăţean italian suma de peste 780.000 euro şi mai multe bunuri primite, în ultimii doi ani de zile, de la septuagenar. Solicitarea s-a făcut la cererea italianului care a apelat, vineri, la avocat, în România, după ce a realizat că ar fi fost escrocat de gorjeanca focoasă.

Povestea de dragoste dintre frumoasa româncă şi bătrânelul italian a început în urmă cu doi ani la Milano. Tânăra l-a consolat în braţele ei pe italian, după ce acesta şi-a pierdut soţia. În cursul scurtei relaţii, italianul a făcut tot ce a putut să-şi satisfacă partenera. I-ar fi transferat, spune el, mari sume de bani, după ce ar fi vândut o proprietate din Italia, dar i-a cumpărat şi o limuzină de lux. Şi-a răsfăţat iubita şi cu o excursie în Dubai, iar când banii s-au terminat i-a oferit chiar şi bijuteriile familiei, inclusiv pe cele ale răposatei sale soţii.

Chiar dacă a fost păcălit de frumoasa româncă, italianul o vrea înapoi lângă el. Blonda cu picioare lungi a reuşit să îl convingă pe italian să lase întreaga lui avere pe numele ei. Pentru scenariile puse la punct pentru a-l face pe italian să scoată bani, femeia ar fi avut nevoie de cooperarea chiar a soţului ei din ţară, pe care i l-a prezentat italianului drept garda sa de corp, dar şi de ajutorul mamei sale. Frumoasa blondă se îmbolnăvea subit în România, iar italianul trimitea bani. A trimis chiar şi 70 de mii de euro la o singură tranzactie, susţine avocata lui, oana Anghel. Mai mult, casa din Milano a trecut-o chiar pe numele femeii. După o perioadă, tânăra l-a convins pe bătrân să vândă casa din Milano pentru a cumpăra una în Bucureşti, dar şi o locaţie mai mică tot în Milano. Din banii obţinuţi, Simona urma să-şi deschidă şi un coafor la Bucureşti. Din păcate pentru bătrânul înamorat, românca nu a fost de găsit după vânzarea casei.

Italianul susţine că aproape doi ani a durat relaţia. Într-o zi, bătrânul s-a trezit fără tânara care-i înveselea bătrâneţea. Atunci a tras linie şi a calculat cât cheltuise. Italianul spune că a ajuns acum la sapă de lemn din cauza româncei, cu care avea mari planuri de viitor, planuri care implicau achiziţionarea unui salon de coafură pentru Simona, o casă pentru ei doi în Bucureşti şi chiar aducerea pe lume a unui copil, rod al iubirii dintre cei doi. A fugit imediat la poliţia din Milano, unde a făcut plângere. A venit chiar şi în România, unde încearcă, ajutat de avocata sa, să ia legatura cu fata. Bătrânelul a declarat că vrea să-şi recupereze banii… sau iubita!

Sursa: fanatik.ro