S-a dus să înoate nud, crezând că este în siguranță, nu a simțit nimic cât a fost în apă, însă când a ieșit organul lui intim avea atașat de el ceva îngrozitor- a crezut că va rămâne fără, ce a pățit acest bărbat

Herbert Fendt a fost un nudist al cărui noroc și-a luat vacanță fix în ziua în care avea mai mare nevoie de el. Omul s-a dus să înoate, gol, într-un lac din Germania unde, vin atât nudiști pentru a înota dar și pescari.

La început, acesta a crezut că a rămas blocat în niște plante acvatice, însă când s-a uitat cu atenție și-a dat seama că vârful ascuțit al unei undițe de pescar era agățat ca într-un peste, de organul lui sexual.

Stăpânindu-se să nu intre în panică și să-ți păstreze organul funcțional totuși, acesta a strigat la pescarul care avea undița blocată în părțile lui sensibile “Nu trage, nu trage!”. Bărbatul era terifiat de gândul că pescarul avea să tragă de undiță și să-l lase pe bărbat fără cuc.

Cu cârligul încă blocat ACOLO acesta s-a dus de urgență la spital. Din fericire pentru el, medicul i-a spus că se va vindeca frumos și va fi iarăși…funcționabil.