S-au cunoscut anul trecut și s-au logodit imediat, fără să știe un lucru incredibil unul despre celălalt. Abia după 10 ani și-au dat seama ce îi leagă, de fapt

Doi tineri care s-au logodit recent au aflat un lucru incredibil despre copilăria lor, totul din pură întâmplare.

Verona Koliqi este originară din Kosovo și în urmă cu 10 ani a fost la plajă în Muntenegru cu familia ei, unde a făcut o fotografie alături de mai mulți copii, potrivit Daily Mail.

Verona și Mirand Buzaku s-au logodit de curând și, în timp ce se uitau la niște fotografii din copilărie, au descoperit un lucru remarcabil.

Cei doi au observat ceva neobișnuit într-una dintre fotografiile pe care Verona le-a făcut în acea vacanță cu familia în Muntenegru.

După ce s-au uitat mai bine, Mirand s-a recunoscut într-una și, fără să își dea seama, în acea zi a fost fotografiat în timp ce se afla pe o saltea și se plimba cu ea pe apă.

„Mi-a zis: Așteaptă, cred că eu sunt acolo. Ne-am uitat amândoi unul la celălalt și i-am zis: În niciun caz, acest lucru nu poate fi adevărat”, a dezvăluit Verona într-un interviu.

„Nu am știut niciodată că un lucru ca acesta s-ar putea întâmpla vreodată, deși am auzit că se spune că vei trece pe lângă sufletul tău pereche cel puțin o dată înainte de a vă întâlni”, a mai spus tânăra extrem de emoționată.

Cuplul nu s-a întâlnit decât mulți ani mai târziu tocmai în Kisovo, acolo unde Verona venea din Londa ca să își viziteze casa. Un an mai târziu, cei doi s-au logodit în Turcia și foarte repede s-au și căsătorit.

Fotografia pe care Verona și soțul ei au postat-o pe Instagram a devenit virală imediat și a primit mii de Like-uri și de comentarii de peste tot, iar mulți au spus că „sunt meniți să fie împreună”.

CITEȘTE ȘI: Doi frați gemeni au cheltuit peste 20000 de dolari ca să arate ca Bradd Pitt, iar acum nici prietenii nu îi recunosc! Cum arată după toate intervențiile:

Foarte multe persoane nu sunt mulțumite cu aspectul lor fizic, așa că recurg la tot felul de artificii pentru a arăta altfel. Iar în secolul în care orice pare posibil, doi frați gemeni au decis că trebuie să arate ca actorul Brad Pitt.

Fostul soț al Angelinei Jolie este un reper de frumusețe la Hollywood printre actori, iar multe femei suspină după el, mai ales că acum este singur și dornic să fie din nou într-o relație serioasă.

Este adorat atât de femei, cât și de bărbați, iar această celebritate i-a adus și fani mai mult sau mai puțini bizari.

Matt și Mike Schlepp din Arizona au decis că este momentul să facă o schimbare majoră și să își schimbe complet look-ul.

Așa că au cheltuit mai bine de 20000 de dolari pentru câteva intervenții estetice pentru ca arăta ca starul de la Hollywood. Din păcate, au trecut luni bune până când cei doi și-au revenit și au suportat dureri insuportabile, însă de dragul asemănării cu Brad Pitt, au îndurat totul.

Nu este pentru prima dată când oamenii încearcă să fie replici ale unor vedete. Am văzut deja că mulți încearcă să semene cu păpușile Barbie și Ken, însă cei dio frați sunt complet schimbați acum. Au folosit mai multe implanturi, și-au pus fațete de porțelan și după această tranziție neobițnuită, au primit și recunoaștere.

Chiar dacă au trecut prin chinuri greu de suportat, cei doi nu regretă nimic, deoarece acum aceste intervenții i-au ajutat să fie mult mai doriți de către fete.