S-au mutat în casa la care o visaseră mereu, însă viața lor s-a transformat într-un coșmar! Cine îi hărțuia zi de zi și ce a putut să le facă

Pentru multe persoane, cumpărarea unei case etse pe lista obiectivelor de făcut în timpul vieții. Iar alegerea unei case este una dificilă, mai ales dacă dorești să te stabilești cu familia în acel lor.

Pentru un cuplu, găsirea unei case perfecte a fost un pic obositoare. Dar, ajutați de un agent imobiliar, cei doi au reușit să câștige licitația și și-au cumpărat casa de vis. Nu după mult timp, însă, visul lor frumos a devenit un adevărat coșmar.

Jerry Rice și Janice Ruhter din San Diego, California abia au așteptat să se mute în casa mult visată, mai ales că aveau un copil deja și altul pe drum.

În cele din urmă, au găsit o mică casă în Carmel Valley, datorită ajutorului agentului imobiliar, Renee Milton. Casa era una superbă, într-un cartier prietenos.

Odată ce s-au mutat, viețile lui Jerry și Janice păreau perfecte, însă, o lună mai târzium au primit un mesaj la ușă, prin care cineva se oferea să cumpere casa pentru suma de 100000 de dolari.

În ziua următoare, cuplul a fost uimit când a observat că locuința lor a fost listată pe site-ul popular Zillow, cel mai popular site imobiliar online. Când au aflat că agentul imobiliar nu avea nimic de-a face cu listarea, au devenit și mai confuzi.

Cei doi au ales să ignore mesajul anonim, însă, în curând, acea persoană a început să îi hărțuiască. A făcut abonamente pe numele lor la diferite reviste și au primit produse pentru controlul vezicii urinare în valoare de 1000 de dolari.

Coșmarul nu s-a încheiat, însă. Când cineva a creat o invitație online pentru o petrecere de Revelion la domiciliu , Jerry și-a dat seama că ei sunt vizați. Lucrurile s-au înrăutățit, pentru că de Ziua Îndrăgostiților, o vecină căsătorită a primit o felicitare de la Jerry, deși el nu o văzuse niciodată pe acea femeie.

Dar vecina nu a fost singura care a primit o felicitare, toate femeile căsătorite din oraș au primit o scrisoare de la Jerry. Bărbatul a fost nevoit să le ceară scuze tuturor. Apoi, Jerry le-a spus autorităților că cineva îi hărțuiește.

Au instalat camere de supraveghere în jurul casei, Janice s-a înscris la cursuri de autoapărare și au început să pândească să vadă cine le vrea răul.

Un alt anunț pe un site pentru adulți a apărut și le sugera bărbaților din oraș să o caute pe Janice atunci când soțul său este la serviciu. Un potențial client a apărut la ușa familiei.

Disperați de ce se întâmplă, cei doi și-au adus aminte de primul mesaj primit, mai ales că avea și o adresă de email.


Persoana care le-a făcut viața un coșmar venise în vizită de Halloween și au dat-o pe mâna poliției. Kathy Rowe, în vârstă de 53 e ani, fusese una dintre persoanele interesate de casa în care cei doi se mutaseră și, pentru că nu a reușit să o cumpere, a decis să se răzbune.

Aceasta risca 9 ani de închisoare într-o închisoare federală, dar, după ce a declarat că este vinovată, a fost arestată la domiciliu pentru un an.

În timp ce Kathy este liberă din npu, Jerry și Janice încă trăiesc cu frică.