S-au trezit în miezul nopții din cauza unui zgomot puternic, iar când au ajuns în garaj, au început să urle. Ce au găsit acolo, nimeni nu a mai văzut așa ceva

Un zgomot ciudat în mijlocul nopții este ceva care îl poate face chiar și pe cel mai curajos om din lume puțin nervos. Nu știi de unde se aude zgomotul, cât de aproape este de locuința ta și dacă ești cumva în pericol.

De cele mai multe ori, proprietarii își dau seama că vreo pisică ori un câine a reușit să ajungă la containerul de gunoi și de acolo provine. Însă mai există și alte situații mai dificile.

Când Brittany Bush și soțul ei, au fost brusc treziți de un zgomot puternic într-o seară, cei doi s-au panicat și au crezut că hoții au intrat în casă. Tinerii din Idaho au intrat a doua zi în garaj, unde au strigat cu groază când au văzut ce se întâmplă, de fapt.


Și-au dat seama că nu e nimeni străin în casă și că, de fapt, altceva se întâmplă. A doua zi, Brittany a intrat în garaj, iar când a deschis ușa, a țipat.

Toate lucrurile lor se aflau într-un crater uriaș format în garaj. Tot garajul era scufundat. Vecinii au aflat și ei de incident și au venit în suflet să vadă ce s-a întâmplat.

Așa, toți au putut constata că sub garaj era o altă încăpere, o cameră misterioasă despre care nici măcar nu știau că există.

Acolo erau mai multe rafturi cu un strat gros de praf pe ele și lucruri care păreau uitate de cineva înăuntru.

O mulțime de cutii de carton, sticle și mucegai erau în fecare crăpătură a cimentului. De asemenea, foarte multe jucării, o poșetă și o scrisoare erau printre lucrurile găsite.

Soțul lui Britanny a anunțat compania de asigurări pentru a verifica locul. Brittany și soțul ei au fost incredibil de norocoși că nu a fost nimeni grav rănit. Deși a fost un pic înfricoșător, cuplul a crezut că descoperirea a fost fascinantă.