Sătenii și-au făcut cruce! Uite ce semn a apărut în cimitirul în care este îngropată Denisa! S-a întâmplat chiar când iubitul cântăreței se afla la mormânt! „Exact deasupra locului de veci a apărut…”

Moartea Denisei Răducu a semănat multă durere în sufletele familiei și în cele ale fanilor. După înmormântare, un semn a apărut la mormântul tinerei.

Conform unor surse, se pare că după ce artista s-a stins din viață, familia și iubitul acesteia au început să primească tot felul de semne.

Vecinii au relatat pentru diferite publicații că ușa garajului în care a stat câteva ore nu se mai închide, iar tatăl regretatei cântărețe a povestit, cum, aflat în camera ei, a simțit brusc o stare de bine și o energie pozitivă, ca și când Denisa i-ar fi trimis un semn.

Se pare că și iubitul artistei a primit un semn. Aflat la cimitir, locul de unde nu mai vrea să plece și unde a ajuns chiar să și doarmă, acesta ar fi resimțit prezența iubitei sale prin apariția unei stele mari pe cer, fix deasupra mormântului.

Sursa: a1.ro