Scrisoarea emoţionantă trimisă de Meghan Markle unei colege de clasă, dezvăluită de foştii profesori. E adevărat! Ce conținea:

Într-un nou documentar realizat de Paramount Network, foştii profesori ai Ducesei de Sussex Meghan Markle (36 de ani) au dezvăluit publicului o scrisoare emoţionantă pe care fosta actriţă i-a scris-o unei colege, pe când avea 12 ani, pentru a o ajuta să-şi înfrângă timiditatea.

Profesorii de la fosta şcoală a Ducesei de Sussex, Immaculate Heart High School, au dezvăluit presei o scrisoare trimisă de Meghan Markle unei colege, pe când avea 12 ani, pentru a o ajuta să-şi înfrângă timiditatea şi să capete mai multă încredere în propria persoană.

„Dragă Michelle, eşti atât de puternică şi de minunată – curajul tău în perioade grele este la fel de admirabil precum optimismul tău şi firea ta prietenoasă. Sunt atât de norocoasă că faci parte din clasa mea şi că pot să te conduc în această aventură. Nu te opri niciodată din a împărtăşi spiritul tău frumos şi să nu uiţi niciodată cât de specială eşti. Sunt aici dacă vei avea vreodată nevoie de mine. Te iubesc, Meghan“, se arată în scrisoarea trimisă de Meghan Markle, potrivit The Sun.

Fosta directoare a şcolii, Christine Knudsen, a declarat: „Am primit această scrisoare de la una dintre elevele din clasa ei. Aceasta era foarte timidă şi foarte nesigură de ea însăşi, aşa că era un pic cam singuratică. Meghan i-a scris cea mai frumoasă scrisoare, pentru a o ajuta să capete încredere în ea, chiar dacă nu era una dintre prietenele ei apropiate. Acest gest arată profunzimea inimii ei“.

Scrisoarea a fost scrisă în jurul anului 1993, când Meghan avea 12 ani. Şi foştii ei profesori au vorbit despre altruismul pe care Meghan l-a arătat dintotdeauna: „Meghan a făcut întotdeauna un pas mai departe, nu doar distribuia alimente, de exemplu, ci era interesată şi de numele şi poveştile oamenilor pe care îi ajuta .Compasiunea ei vine de la conectarea cu oamenii…Cred că este important să ştim că pune suflet în tot ceea ce face. Faptul că Meghan este interesată de diverse cauze umanitare nu este un secret pentru nimeni“.

Sursa: cancan.ro

 

 

CITEȘTE ȘI:

„Aș fi o femeie fericită, dar nu, nu pot!” Adelina Pestrițu a făcut o mărturisire neașteptată”

Multe persoane au probleme cu trezitul dimineața, iar Adelina Pestrițu nu reprezintă o excepție. Vedeta a mărturisit că ar fi o femeie fericită dacă ar putea să se trezească la ora 11.00. Adelina Pestrițu le-a mărturisit fanilor ei într-un filmuleț pe o rețea socială că urăște trezitul dimineața.

„Teoretic şi practic urăsc trezitul de dimineaţă. Dacă aş putea să mă trezesc în fiecare zi la ora 11, aş fi o femeie fericită, dar nu, nu pot. Asta e!”, a spus vedeta.

Recent, Adelina Pestrițu a primit titlul „More thank Pink” din partea Fundației Renașterea, ca urmare a implicării sale în campania de informare desfășurată pe parcursul lunii octombrie- Luna de Luptă împotriva Cancerului de Sân.

Din solidaritate față de femeile bolnave de cancer și ca semnal de alarmă pentru toate femeile din țara noastră, Adelina Pestrițu a purtat artocle vestimentare și accesorii roz, zi de zi, toată luna octombrie și a transmis mesaje legate de prevenția și depistarea precoce a cancerului prin intermediul site-urilor de socializare, a blogului sau și intervențiilor sale în mass media.

Întrebată care a fost cel mai frumos gest făcut din dragoste, vedeta nu a ezitat să răspundă: „Fac multe gesturi frumoase din dragoste. Într-o relație faci o grămadă de lucruri frumoase pentru partenerul tău. Aș fi capabilă să-i dau haina de pe mine! Sunt capabilă să fac orice pentru confortul partenerului meu, pentru a-i demonstra toată dragostea mea”, a declarat Adelina Pestrițu într-un interviu.

Mai mult decât atât, Adelina Pestrițu a spus ce stil de viață are și cum reușește să se păstreze în formă!

„Îmi place să mă bucur de viață, chiar dacă asta se întâmplă o dată la nu știu cât timp, dar să știi că nu mă feresc de bombele calorice, nu mănânc în exces.”

Adelina Pestru este și o fire credincioasă, deși nu lasă niciodată la vedere această latură a sa:„Dumnezeu așază lucrurile cum numai el știe”, iar acest lucru i-a fost demonstrat de mai multe ori și chiar dacă unii oameni au vrut să-i facă rău de-a lungul timpului, bruneta nu le-a plătit „cu aceeași monedă”.