Și-a pierdut copilul și a ajuns în sala de judecată, față în față cu criminalul. Mama a șocat pe toată lumea când a dezvăluit ce are de gând să le facă vinovaților

Pentru orice mamă, cel mai dureros lucru pe care îl poate trăi este să își piardă copilul.

Nu există o tragedie care să poată fi comparată cu acest lucru, iar atunci când se întâmplă în urma crimei, lucrurile sunt și mai grele.

Rukiye Abdul-Mutakallim, în vârstă de 66 de ani, s-a născut în Carolina de Nord. În 2015, viața sa a fost transformată radical. Totul a început cu fiul ei. În vârstă de 39 de ani, Suliman Abdul-Mutakallim a servit în Iral imediat după atacurile din 11 septembrie 2001. Era un tip pe care toată lumea îl aprecia, iar mama sa l-a sfătuit mereu să nu trăiască într-o parte a orașului rău famată.

Suliman și soția sa s-au mutat în South Cumminsville pentru că simțea că ar putea avea un impact pozitiv asupra comunității. Pe 29 iunie 2015, el se afla împreună cu soția sa acasă, atunci când a decis să meargă pe jos pentru a cumpăra ceva de mâncare pentru cină.

Pe când se întorcea acasă, Suliman a fost împușcat în cap de trei tineri, fără să aibă timp să reacționeze. Unul dintre adolescenți i-a furat portofelul și cina, lăsându-l în stradă, în agonie.

Nu a trecut mult până când vinovații au fost prinși. Javon Coulter, de 14 ani, a fost cel care a luat cei 60 de dolari pe care Suliman îi avea în buzunar.

Tânărul a început să sufere de depresie și de psihoză atât de gravă încât chemase poliția să vină la el și le spunea că intenționează să se sinucidă și să ceară ajutor. Le-a spus că purta căști ca să blocheze vocile din capul lui.

Mama adolescentului era disperată, pentru că fiul său urma să fie închis pentru 20 de ani. O altă mamă, cea a lui Suliman, își pierduse perspectiva în viață după dispariția fiului său.

Pe 2 noiembrie 2017, la doi ani de la teribila crimă, Javon și mama lui au apărut în fața juriului. Mama lui Suliman a asistat la procesul lui Javon și, după două zile, i-a spus un lucru incredibil lui Javon.

„Javon, nu știu dacă ar trebui să mă adresez direct, dar nu mă pot abține. Trebuie să fac asta. Chiar nu vreau să se întâmple cu tine ce se va întâmpla. Dar nu pot schimba ceea ce ți s-a întâmplat ție și nici fiului meu. Îți promit că Suliman nu te-ar fi rănit niciodată și ți-ar fi dat totul doar dacă i-ai fi zic. Iau în considerare permiterea familiei noastre să vină să te viziteze. Să vină să lucreze cu tine, să te ajute să îți îmbunătățești educația, pentru a fi sigur că vei avea o meserie, ca atunci când ieși de la închisoare să poți să te hrănești singur și să nu fie nevoie să o mai ei pe această cale niciodată. Nu știam ce ar trebui să îți spun, dar nu te urăsc, Nu te pot urî. Erai un bebeluș și acum ești încă un copil și ai nevoie de ajutor”.

De asemenea, femeia vrea să fie alături de mama lui Javon, iar când adolescentul și-a dezvăluit rolul în teribila crimă, Rukiye a mers și l-a îmbrățișat.