Și-au pus copilul abia născut într-un coș și l-au abandonat într-o piață, alături de un bilet: „Peste 10 sau 20 de ani să ne întâlnim”. E incredibil ce s-a întâmplat cu fata lor

În urmă cu 20 de ani, Qian Fenxiang a născut al doilea copil, unul care nu ar fi trebuit să existe, conform legilor chineze în vigoare. Nașterea a fost asistată de soțul femeii, care a tăiat cordonul ombilical al copilului cu un foarfece.

Cinci zile mai târziu, femeia a dus bebelușul într-o piață și l-a abandonat. În coșuleț era un bilet: „Fiica noastră, Jingzhi, s-a născut la 10 dimineața, în a 24-a zi a lunii a șaptea, 1995. Am fost forțați de sărăcie și reguli să o abandonăm. Mulțumim că ați salvat-o și ați luat-o în grija voastră. Dacă Cerul se îndură, dacă soarta ne va reuni, să ne întâlnim pe Podul Rupt din Hangzhou, în dimineața zilei Festivalului Qixi, peste 10 sau 20 de ani”

Nu s-a întâmplat peste 10 sau 20 de ani, dar reuniunea a avut loc. În acest an părinții fetei au întâlnit-o pe Jingzhi, acum Catherine, studentă în SUA.

Reuniunea a fost surpinsă de camerele BBC, care va transmite un documentar cu întreaga poveste.

Cum se va termina totul, deocamdată este neclar. Părinții fetei sunt și astăzi măcinați de vină și remușcări. Și astăzi consideră că fiica lor a suferit, deși părinții adoptivi i-au oferit o viață pe care în China nu ar fi putut să o aibă.

 

Sursa: antena3.ro 

CITEȘTE ȘI: Moartea Elodiei, prevestită de un detaliu dintr-o fotografie de la nunta cu Cioacă? Internauții: „Doamne ferește, cum de nu și-a dat seama?!”

 

De multe ori, mai ales în popor, există convingerea printre oameni, că anumite evenimente din viitor pot fi prevestite de „semne”.

Unul dintre acestea a fost remarcat de internauți într-o fotografie de nuntă a Elodiei și a lui Cristian Cioacă. Potrivit mai multor români, în imagine s-ar reflecta pe peretele interior al bisericii, în timpul cununiei religioase, însuși chipul Diavolului.

„Doamne-ferește, cum de nu și-a dat seama?” s-au întrebat internauți. „Se vede însuși satana pe perete!”, au declarat alții. Voi ce părere aveți, ați observat detaliul?

S-a împlinit un deceniu de la dispariția Elodiei, dar nici în ziua de azi misterul nu a fost elucidat! Timp de cinci ani, a fost căutată prin Interpol prin 190 de state. Asta după ce oamenii legii din Românii au scotocit prin toată țara. Cum nu s-a găsit cadavrul, nu există nici mormânt unde să se poată aprinde o lumânare.

 

Sursa: antena3.ro