Simona Halep, selfie fierbinte în costum de baie! Ce avertisment a primit imediat după ce a publicat poza! „Grijă mare…” Incredibil cum poate să arate!

Simona Halep pare să își ia o binemeritată vacanță după uriașul succes de la Roland Garros. Campioana noastră a mers recent la piscină, unde și-a făcut un selfie în costum de baie, după care a postat imaginea pe contul ei de Instagram.

La foarte scurt timp după ce a publicat imaginea, Halep a primit un avertisment din partea unui fan: „Grijă mare la soare! Dimineaţa este ok! După ora 12 ai grijă că arde!”, i-a transmis acesta. Fotografia Simonei Halep a adunat rapid aproape 3.000 de like-uri, semn că fanii ei sunt în continuă creștere.

Jucătoarea de tenis iubită de o țară întreagă, Simona Halep, a revenit cu câteva zile în urmă în țară, unde a fost primită cu brațele deschise și cu flori, dar și cu bucurie multă de către români. totuși, un lucru observat de toată lumea este acela că ea nu a venit cu trofeul primit pe terenul de tenis pe care a câștigat finala.

Cupa Suzanne Lenglen, aşa cum se numeşte trofeul pe care îl primesc câştigătoarele turneului de la Roland Garros, a fost creată în 1979 de către celebra casă de bijuterii Melleria, care a realizat şi Balonul de Aur. Trofeul cântăreşte 5,3 kilograme, iar originalul nu intră niciodată în posesia câştigătoarelor, acestea primind însă o replică, potrivit digisport.ro.

Cupa originală va rămâne mereu în proprietatea Federației Franceze de tenis, putând fi admirată la muzeul FFT. Totuși, cupa cu care s-a întors în țară Halep este mult mai mică, însă este tot din argint masiv. „Să ne bucurăm împreună de acest trofeu, este un trofeu deosebit. Nu este el prea mare, dar este deosebit”, a spus Simona Halep. Numărul 1 WTA a prezentat fanilor din România replica trofeului de la Roland Garros luni seară, pe Arena Naţională.

Totuşi, singurul jucător din lume care a primit o replică de dimensiuni normale a trofeului care se acordă câştigătorului de la Roland Garros este Rafael Nadal, acesta beneficiind de acest privilegiu în 2017, când a câştigat pentru a 10-a oară pe zgura pariziană, potrivit sursei citate.

Iată cum arată campioana noastră în costum de baie:

S-a aflat adevărul! Cine este, de fapt, tânărul care a cerut-o de soție pe Simona Halep în fața tuturor! Nu o să-ți vină să crezi! Tot ce trebuie să știi despre Adrian

Simona Halep a adunat în jur de 15.000 de oameni pe Arena Națională, acolo unde le-a prezentat celor prezenți o replică a trofeului câștigat la Roland Garros. Unul dintre spectatorii din cadrul evenementului organizat la Arena Națională în cinstea Simonei Halep, a făcut mari valuri în presă după ce a apărut cu un banner prin care o cerea pe jucătoarea de tenis în căsătorie. Deși Simona probabil nici nu a văzut textul decât din presă, acum știm și cine este autorul.

Tânărul se numește Georgian Adrian Drâmbă, este din Focșani, dar locuiește în București și susține că e inginer de profesie și se autocaracterizează „comentator feisbucian, instagramist, postaci, pamfletar, posibil amuzant”, iar Shakira este artista sa preferată, scrie cancan.ro.

Entuziasmat de „boom-ul cunoscut”, tânărul a spus: „Da, eu am apărut pe tv și am cerut-o pe Simona! Încă aștept răspunsul, Simooo!”, iar apoi a continuat, amuzat: „Bă, nu știu cum să vă spun, da m-am culcat țaran coclit și acu’s vedetă”.

Prietenii de pe Facebook l-au luat deja peste picior după postarea care l-a făcut „celebru”. Acestea sunt unele dintre comentariile lor:

„Mă bucur că ai scris corect”
„Ai ajuns vedetă, gata, Ți s-a îndeplinit visul. Și tot n-ai aplicat teorema lui Pitagora”
„Aoleo, ce te faci dacă spune da?”
„Nu cred, ești nebun”