Sorinel Copilul de Aur și Alina s-au căsătorit în discreție! Avem primele imagini cu fericiții însurăței! Uite cine au fost nașii! Ce imagini!

 

Sorinel Copilul de Aur trăiește cele mai frumoase momente din viața sa. Cântărețul de manele s-a căsători civil cu Alina, aleasa inimii lui, iar aceasta a strălucit în ziua cea mare.

Sorinel și frumoasa lui soție au mers luni în fața Stării Civile și și-au unit destinele. Nașii au fost nimeni alții decât Dan Bursuc și soția sa.

Alina a purtat o rochie pe corp, albă și extrem de sexy, având un look intact. Imediat după ce au semnat, Sorinel și frumoasa lui nevastă s-au mândrit cu actul care i-a unit și care i-a făcut, în mod oficial, o familie.

La nunta artistului cu aleasa inimii sale, Alina, vor cânta mai mulți interpreți pe care nu te-ai fi așteptat să-i vezi la o petrecere organizată pentru un cântăreț din lumea manelelor. Este vorba despre Paula Selling, Luminiţa Anghel, Monica Anghel, Nico, Marcel Pavel şibig-band-ul jazzman-ului Petrica Andrei.

Data nunţii nu a fost aleasă întâmplător! Pe 12 septembrie, naşul de cununie al lui Sorinel Copilul de Aur şi Alina sărbătoreşte. Dan Bursuc şi soţia lui împlinesc 10 ani de când au devenit soţ şi soţie. „Tăticul maneliştilor” şi Gina s-au căsătorit pe 11 septembrie 2011, iar petrecerea de după nuntă a avut loc într-un club cunoscut din București la acea vreme.

 

Sursa: spynews.ro