Sotul Irinei face declaratii dureroase

O tanara de numai 33 de ani, din Craiova, si-a uc|s copilul de numai 3 ani si a afirmat despre acesta ca este Diavolul. Sotul Irinei Plesa a vorbit despre drama care o traieste, dar si despre ce tulburari avea sotia sa.

Catalin a declarat la audieri ca sotia lui si-a recunoscut fapta si apoi a spus ca ea urma un tratament, dar cam renuntase la el pentru ca nu dorea sa se ingrase. „A fost internata de pe 10 martie pana pe 22 martie cu tulburare psihotica. A primit tratament 30 de zile, apoi a mers la control. Eu nu am putut sa merg cu ea pentru ca stateam cu copiii. Cand a venit de la control mi-a zis ca a stabilit cu medicul sa vada cum ii merge fara tratament. Dadea semne de revenire, dar ii era teama sa nu se ingrase. Luase cateva kilograme in plus de la tratament”, a declarat sotul Irinei, potrivit celor de la observator.tv.

Tot sotul tinerei a marturisit ca in urma cu patru luni, sotia lui a mai avut o tulburare, tot legata de Diavoli. Ea a fost dusa la Spitalul de Psihiatrie si spunea ca aude voci si ca are un dialog cu Dumnezeu.