Soțul Oanei Zăvoranu a dat detalii din relația lor! Ce se întamplă, de fapt, între Alex și Zăvo, când nimeni nu îi vede

Alex a dat detalii din relatia lui cu Oana Zavoranu. Bruneta e o tipa impulsiva si vulcanica, insa in casnicia ei e liniste. Probabil multi se gandesc ca Oana Zavoranu si Alex se ciondanesc si se cearta des. Desi Zavo e vulcanica si guraliva, in casnicia ei cu sotul e liniste si pace.

„Noi nu ne certam! Lumea spune ca in orice casnicie fericita sunt si certuri, dar la noi nu e asa. De vreo 2-3 ani noi nu am mai avut certuri”, a declarat Alex, sotul Oanei Zavoranu, intr-un interviu.

Oana Zăvoranu și-a lansat miercuri, 20 iunie, la Marshal Garden, parfumul”June 16 by Oana Zavoranu”, conceput de un parfumier de renume, Luca Maftei, ingredientele fiind alese însă de Oana.

”Am vândut peste 10.000 de bucăți, din decembrie până acum, pe site-ul meu online”, ne-a spus Zăvo, despre parfumul care costă 479 de lei. Mascota parfumului este chiar motanul ei, Muffin, care, susține Zăvo, a fi ajutta-o cu lăbuțele să aleagă aromele puse în față.

Felina a primit în fața presei un tort. Împăcarea Oanei cu doctorul chirurg estetician Marek Vâcu, pe care ea l-a acuzat că i-ar fi greșit operația la sâni, a fost surpriza serii. La eveniment au luat parte numeroase vedete, prieteni, dar și soțul ei, Alex Ashraf.

 

 

Citește și:

După Bianca și Victor, un alt cuplu celebru se desparte! A răbdat cât a răbdat, dar a ajuns la final! Vedeta pus punct relației cu tatăl copilului ei!

Andreea Podărescu a trăit o poveste de dragoste minunată alături de George, cel alături de care are și un copil mic, dar acum Andreea este ce acare a pus capăt relației! Cea care a făcut totul public a fost chiar ea, pe Facebook, unde a precizat că este „SINGLE”!

Fostul model a scris în urmă cu ceva vreme un mesaj pe Facebook unde a explicat fanilor săi prin ce trece: „Dragii mei, sunteţi prietenii mei, ma ştiţi cu bune şi cu rele! As vrea sa va aduc si vouă la cunostinta faptul ca o domnisoara, la fel de cunoscuta voua… prin diverse moduri de afirmare, isi doreste sa-mi lase copilasul de 9 luni fara o figura paterna in viata lui, fara cel pe care atunci cand il vede i se luminează chipul! Sunt mama, o mama care-si da viata pentru copilul ei in orice secunda si care se lupta si cu muntii pentru cel pe care l-a purtat in pântece 9 luni!” declarase Andreea Podărescu pe Facebook.

Vă amintim că despărțirea vine după scandalul în care a fost implicată Iuliana Luciu, care a fost acuzată de către Andreea că vrea să îi fure iubitul cu care Iuliana a avut o relație în trecut. „Mi-e milă de tine. Sincer îţi spun că ai nutrit o obsesie faţă de un om care iubeşte o altă femeie, adică pe mine, şi care m-a cerut de nevastă în fiecare zi”, a fost o parte din mesajele pe care Andreea i le-a trimis Iulianei.