„Stau cu frică, seara, să nu mor!” O tânără din Brăila i-a şocat până la lacrimi pe anchetatori cu povestea ei. E cumplit ce a trăit fata vreme de 20 de ani din cauza propriului frate!

 

O tânără de 19 ani din Brăila i-a șocat pe anchetatori până la lacrimi cu povestea ei, pe care aceștia au aflat-o dintr-un jurnal scris chiar de victima abuzurilor sexuale ale fratelui său. Fata i-a lăsat jurnalul tatăui său după ce a decis să plece de acasă, iar acesta l-a dat pe fiul său pe mâna Poliţiei.

O fată, în vârstă acum de 19 ani, a trăit un adevărat coşmar timp de zece ani, fiind obligată de fratele său, Mădălin S., cu şapte ani mai mare, să întreţină raporturi sexuale orale, normale şi anale.

Încă de când avea 7 ani, fratele său o obliga să se uite la filme cu conţinut sexual explicit. I-a cerut apoi să întreţină un raport sexual oral, iar după un timp a făcut sex normal cu copila, în pofida rugăminţilor ei de-a se opri.

Fratele fetei o obliga adesea să întrețină relații intime, folosind-o după bunul plac. „Raporturile sexuale au continuat în aceeaşi manieră, acestea având loc fie pe perioada zilei, când părinţii erau plecaţi la muncă, fie în timpul nopţii, inculpatul profitând de faptul că părinţii dormeau şi aveau intrări separate. Pe fondul acestor abuzuri, inculpatul a devenit din ce în ce mai autoritar, ameninţând-o pe sora sa cu acte de violenţă “dacă va relata cuiva cele întâmplate”. Cu timpul, inculpatul a început să controleze tot ceea ce făcea sora sa, inclusiv discuţiile purtate de aceasta pe Facebook, cerându-i să şteargă anumite postări, în caz contrar lovind-o şi ameninţând-o. Totodată, a început să-i impună felul în care să se îmbrace, solicitându-i acesteia să i se adreseze cu sintagma “şeful meu”. Victima a menţionat că inculpatul o folosea pur şi simplu după bunul plac”, susţine procurorul de caz în actul de acuzare.

În septembrie 2015, tânăra de 19 ani a decis să pună capăt celor 10 ani de coșmar şi s-a mutat la un băiat pe care îl cunoscuse pe o reţea de socializare. Înainte de a pleca de acasă, i-a lăsat tatălui său un jurnal cutremurător, în care a consemnat fiecare moment de groază, durere şi ruşine pe care l-a trăit în aceşti ani de abuzuri sexuale.

Tatăl său i-a anunţat dispariţia la Poliţie, dar le-a predat oamenilor legii şi jurnalul.

Poliţiştii au rămas fără cuvinte după citirea jurnalului, iar unii dintre ei au recunoscut că le-au dat lacrimile după această experienţă. Tânăra îşi structurase jurnalul pe trei capitole (”frate”, ”părinţi” şi ”ani din copilărie”), iar cele consemnate vorbesc de la sine: ” „Având un frate mai mare, ar trebui să te protejeze, nu să te facă să suferi. Când acel frate care te bate fără să greşeşti şi abuzează de tine de la 6 ani şi până la 17 ani… Care îţi distruge viaţa şi spune că îţi vrea binele. Care e frate doar în scris şi pe la spate te abuzează sexual sau te atinge peste tot. Te bate, te sperie, te ameninţă – acesta e frate sau un gunoi?” “La 25 de ani (fratele – n.r.) te controlează, are fantezii cu propria soră şi te ameninţă cu moartea dacă spui ceva. Dacă are chef, te foloseşte ca pe un sac de box… Un Demon e prea puţin spus, eşti un gunoi ratat!. Uneori, stau cu frică seara, să nu mor sau altceva… Şi părinţii cum pot gândi ca iarna (fratele – n.r.) să stea cu mine în aceeaşi cameră şi în acelaşi pat! Nu au minte!”

Mădălin S. a recunoscut că şi-a abuzat sora, dar a declarat că aceasta venea de bunăvoie la el ca să-i permită accesul la Internet sau ca să poată ieşi în oraş. A picat însă testul cu detectorul de minciuni şi, după doi de cercetări, poliţiştii l-au trimis în judecată pentru viol. Acesta riscă acum până la 12 ani de închisoare.

 

Sursa: adevarul.ro