Ștefan Floroaica a primit oferta bombă din partea lui Cătălin Botezatu! Designerul are planuri mari pentru Războinic! Ce vor face în curând cei doi?! Fanii sunt în al nouălea cer!

În urmă cu două seri s-a desfășurat un eveniment monden organizat de revista Elle, la care au participat multe vedete, printre care și concurenți Exatlon. Umblă vorba prin târg că designeruș Cătălin Botezatu ar dori să îl facă pe Ștefan model. Dacă zvonurile sunt adevărate, le urăm mult noroc în planurile lor viitoare.

„Aparitia asta e foarte diferita si pentru mine. Astazi am fost la Catalin Botezatu, la dl Catalin Botezatu, nici nu stiu cum sa ii spun. Mi-a oferit aceste straie minunate, am spus sigur ca da. Am lasat un sacou acasa, era prea cald pentru mine. E discrepanta foarte mare. De la un sort albastru, la haine asa, cu camasa. Ma simt om, ma simt civilizat, ma simt si eu om, in sfarsit!”, a declarat Stefan Floroaica intr-un interviu.

„Eu nu sunt fan evenimente mondene, dar din cauza lui Cazacu, care ma taraste la evenimente mondene, am venit. Mie imi ia cinci minute sa ma pregatesc”, a precizat Giani Kirita.

Pe lângă cei doi amintiți mai sus, și Cătălin Cazacu a fost o prezență elegantă: „Mi s-au terminat hainele sport, dar, pentru ca stau singur, nu am avut timp sa bag la spalat. Nu o sa dezamagesc, o sa revin curand la prost imbracati in curad. Nu ca as fi acum bine imbracat”, a declarat Cazacu.

Alex „Bentita” s-a simtit un pic stingher la inceput, dar a intrat rapid in atmosfera. „Nu sunt obisnuit cu atata lume in jurul meu. Inca invat, stau si ma uit, analizez, iau notite. e frumos, imi place. Nu am stiut ce se intampla, asa ca am venit imbracat asa”, a spus Alex Nedelcu, potrivit wowbiz.ro.

 

CITEȘTE ȘI:

Elena Udrea a vorbit despre adevăratul motiv pentru care a fugit în Costa Rica: „Nu-mi doresc să trăiesc în altă parte decât în România”

La aproape trei luni după ce a părăsit România – prima destinație fiind Grecia și ulterior, Costa Rica –, Elena Udrea a mărturisit ce anume a determinat-o, de fapt, să ia această decizie radicală. În vârstă de 44 de ani, fosta deputată este însărcinată, iar în toamna aceastui an, va deveni mămică pentru prima dată. Din nefericire, în timpul sarcinii, ea a trăit o traumă: unul dintre gemeni nu a supraviețuit.

Fostul ministru al Turismului a dezvăluit în cadrul unui interviu oferit recent că a ales statul Costa Rica să-i devină a doua țară, pentru că știa că aici „există o legislaţie puternică şi transparentă de protejare a celor care sunt abuzaţi în ţara lor„.Mai mult, Elena Udrea a explicat în ce condiţii vrea să se întoarcă în România

„Nu am fugit din țară. Am fost în faţa autorităţilor din Costa Rica, am cerut acest statut de protecţie pe care am considerat că este obligatoriu să-l am având în vedere ce se întâmplă în România şi ce s-a întâmplat în cazul meu, în ultimii trei ani. Am luat decizia de a pleca în momentul în care mi-am dat seama că nu am nicio şansă să fiu judecată corect în dosarul care a avut ieri termen (…)

Mi-am dat seama că nu există nicio şansă ca eu să fiu judecată corect în apel, cum nu am fost judecată nici la fond şi atunci am decis, în ianuarie anul acesta, să merg într-o ţară în care ştiam că există o legislaţie puternică şi transparentă de protejare a celor care sunt abuzaţi în ţara lor, că există cel mai vechi sistem democratic din America Latină şi ştiam că aici s-au refugiat lideri politici din alte ţări, iar când situaţia politică din ţara lor s-a remediat au putut să-şi continue cariera politică”, a declarat Elena Udrea la Antena 3.

Elena Udrea a susţinut că nu îşi doreşte să trăiască în altă ţară, că vrea să îşi crească copilul în România şi că dacă ar fi sigură că în România are parte de o judecată corectă s-ar întoarce mâine.

„(…). Nu-mi doresc să trăiesc în altă parte decât în România. Nu vreau să stau în altă parte. Vreau să mă întorc acasă. O informație pe care eu am avut-o e cea pe care am spus-o la «Sinteza Zilei», este vorba despre cazul profesorului Voiculescu. Când am vrut să candidez la președinția României, am fost blocată. Eu nu am fost la tăieri de porc, la întâlniri cu Coldea, nu am fost vreo prietenă de a lor, dar am aflat informații.

Am aflat cum domnul Coldea susținea anumiți judecători pentru a fi numiți în funcție la ICCJ, e vorba de doamna Liviei Stanciu. Am aflat cum în cazul lui Voiculescu s-au implicat să aibă parte de pedeapsă maximă. Părerea mea este că cel care a gândit acest sistem de preluare a puterii a României prin Justiție a fost Florian Coldea, sau el l-a condus. El nu o făcea în mod direct. Cel care comunica cu judecătorii era domnul general Dumbravă”, a mai spus fosta blondă de la Cotroceni.