Un bărbat a găsit o bilă într-unul dintre porcii lui, a mers cu ea să o verifice și a descoperit că este milionar. Ce este acest obiect ciudat

Un bărbat dintr-un sat din China a descoperit o bilă într-unul dintre porcii lui și, după ce a fost evaluată de experți, acesta a aflat că este milionar.

Bărbatul a sacrificat un porc, în care a găsit o bilă de dimnensiuni mari și a fost extrem de surprins de acest lucru.

Obiectul extrem de rar, este numit bezoar și este o concrețiune calculoasă, din resturi vegetale sau păr, în tubul digestiv al unor patrupede.

În China, însă, acest bezoar este o adevărată comoară, deparece mai multe produse din medicina tradițională chineză se fac chiar din această bilă. Se crede că aceasta elimină toxinele din corp, așa că cei care au văzut-o și-au dat seama că este o nestemată.

Villager Bo Chunlou, în vâsrtă de 51 de ani, a găsit această bilă după ce și-a sacrificat porcul în luna august. Animalul avea opt ani și cântărea 250 de kilograme.

Acesta a călătorit cu fiul său tocmai în Shanghai, unde au dat 4500 de lire sterline pentru a evalua piatra găsită, iar experții i-au spus că este milionar.

Bo, care are acum un certificat care atestă că are o asemenea bilă, spune că ar accepta și oferte care încep de la un milion de RMB, adică 112120 de lire sterline. Însă experții sunt convinși că poate primi chiar și 450000 de lire sterline.

CITEȘTE ȘI: Oamenii care făceau naveta la serviciu au văzut cum un bărbat se prăbușește în tren. Au fugit din calea lui, însă el s-a ridicat. Ce a făcut apoi i-a înfuriat pe toți:

Călătorii care fac naveta zilnic știu cât de aglomerate pot fi mijloacele de transport, iar locurile sunt insuficiente pentru cei care trebuie să călătorească în fiecare zi spre locul de muncă și înapoi.

Un bărbat care se afla într-un tren a luat pe surprindere pe toată lumea atunci când s-a prăbușit pe podea, părând că are o criză.

Însă, în loc să îl ajute pe bărbat, oamenii s-au speriat și s-au ridicat de pe scaune, pentru a-i permite să se așeze el.


Ceilalți călători au fost surprinși în timp ce se uită cu groază la bărbatul care tremură din toate încheieturile. După aceea, acesta se ridică singur, se uită la locurile rămase libere, se așază pe unul și zâmbește satisfăcut.

Ei bine, ceilalți au putut afla că acesta s-a prefăcut că are o criză numai ca să se poată așeza pe un scaun liber, iar tactica lui a dat roade.

Deși nu se știe unde a avut loc filmarea, se crede că a fost în China.