Un bărbat a tăiat niște bucăți de roșie, le-a pus într-un ghiveci și a pus pământ peste ele. A așteptat zece zile să vadă ce se întâmplă, iar acum toți vecinii sunt geloși. Vor și ei să facă asta:

Se știe faptul că imaginația oamenilor pur și simplu nu are limite. Iar dacă știi și câteva lucruri dintr-un anumit domeniu, atunci este foarte ușor să faci un lucru și să îi surprinzi pe ceilalți.

Într-un sezon în care este destul de greu să găsești fructe și legume proaspete, un bărbat a decis să schimbe acest lucru. Sătul de gustul neplăcut al roșiilor de la magazin, acesta a decis să își cultive propriile roșii.

Nimic mai simplu! A tăiat câteva felii de roșie, pe care le-a pus în pământ și a udat în fiecare zi ghiveciul și a așteptat să vadă ce se întâmplă.


Nu au trecut decât câteva zile până când a observat câteva plăntuțe care au răsărit. După aceea, le-a pus în alte ghivece, iar după câteva săptămâni, se putea bucura de niște roșii proaspete și gustoase.

Nu trebuie să ai un spațiu prea mare pentru a avea în propria casă mentă, părunjel, mărar ori salată și cu siguranță că te vei bucura de roadele tale.

Iată ce trebuie să faci, pas cu pas:

CITEȘTE ȘI: După ce iubita l-a părăsit, un bărbat a decis să facă un lucru de neimaginat. Ce s-a întâmplat cu câinele femeii. Și polițiștii au rămas fără cuvinte

Există două tipuri de oameni în lume. Cei care acceptă o despărțire și se comportă civilizat, plâng în tăcere și rup fotografiile cu fostul partener, dar și cei care merg mult mai departe de atât.

Este și cazul unui bărbat care a decis să facă un lucru de-a dreptul nebunesc. În luna noiembrie, un cățel din rasa Pitbull a fost găsit abandonat în Maryland și apoi preluat de către Protecția Animalelor. Chiar dacă nu avea o lesă, câinele avea un microcip și astfel medicii veterinari au putut afla că animalul de companie era din Wichita, Kansas. Nu se știa cum se ajuns tocmai în Maryland, însă curând angajații centrului care l-a găzduit pe câine au aflat. După ce au luat legătura cu proprietarul câinelui, oamenii au aflat ce s-a întâmplat, cu adevărat.

Astfel, aceștia au descoperit că numele câinelui este Zimba și că plecase într-o excursie cu iubitul femeii care este stăpâna lui. În timp ce se afla în excursie, femeia s-a despărșit de iubitul ei, iar acesta a decis să se răzbune. A încetat să îi mai răspundă la telefon și câinele a rămas la el.

Femeia a început să îl caute pe Zimba, însă fără succes, până într-o zi când a fost sunată și anunțată că animalul este în siguranță și nevătămat.

Însă, când a aflat că animalul este tocmai în Maryland, la peste 1500 de kilometri de ea, a început să se gândească la cum să ajungă la el. Însă un străin generos a decis să o ajute și să îl aducă pe Zimba.

Așa că barmanul cu suflet mare a călătorit cu mașina cu Zimba și au ajuns în siguranță la stăpâna câinelui, care acum îi este foarte recunoscătoare.