Un polițist a văzut o mașină lăsată în soarele puternic, iar când s-a uitat înăuntru, a văzut un bebeluș. Nu a stat pe gânduri și a spart geamul, însă când a descoperit ce e acolo, a încremenit:

SAMSUNG DIGIMAX A503

Când un ofițer de poliție a observat o mașină lăsată în soarele puternic iar înăuntru și-a dat seama că se află un bebeluș, acesta a avut un mare șoc atunci când și-a dat seama ce se întâmplă, cu adevărat.

Ofițerul de poliție Jason Short a văzut un bebeluș care părea înfășurat într-o păturică, deși afară era foarte cald, iar copilul se afla înăuntru, fără să fie ajutat.

De-a lungul timpului, mulți copii și-au găsit astfel sfârșitul, după ce părinții i-au lăsat în mașină pe caniculă, ca să meargă la cumpărături.

Polițistul a decis să ia măsuri imediate:

„Era învelit într-o păturică și tot ce puteam vedea era piciorușul afară, desculț, iar lângă el se afla un biberon cu lapte”, a dezvăluit ofițerul.

Așa că a spart geamul cu bastonul său, în încercarea de a face aer copilului blocat în mașină.

„Apoi mi-am pus degetele în gura lui și am văzut că nu pot face acest lucru. Și apoi mi-am dat seama că este o păpușă”, a mai spus polițistul.

Și nu s-a înșelat, căci o asemenea păpușă care seamănă cu un bebeluș adevărat este foarte valoroasă și costă aproximativ 2000 de dolari. Ea este deținută de Carolynne Seiffert, care are 40 astfel de păpuși și pe care a început să le cumpere când și-a pierdut fiul.

„Am râs și am fost rușinată de toată această întâmplare. Nu știi cum alege lumea să se poarte atunci când pierde ceva în viață”, a mărturisit femeia.

Pentru a nu se mai întâmpla asemenea incidente, aceasta a creat niște stickere pe care le-a lipit pe mașină, în care îi anunță pe trecători că ceea ce pare a fi un bebeluș nu este decât o păpușă. Poliția s-a oferit să plătească pentru înlocuirea geamului, deși acțiunea polițistului a fost mai mult decât justificată.

CITEȘTE ȘI: Și-a dus fiul la patinoar, însă după numai câteva secunde, angajații i-au înconjurat. Ce făcuseră amândoi, sub ochii tuturor

Patinajul pur și simplu nu este pentru oricine, iar cine crede că este extrem de simplu să îți pui patinele și apoi să te miști precum campionii la patinaj se înșală amarnic.

Desigur, este mult mai ușpr de învățat la o vârstă fragedă, însă unora pur și simplu le este frică de gheață ori de accidente și nu fac acest lucru până când sunt adulți.

Un tată a vrut să aibă parte de niște momente speciale alături de fiul său, așa că cei doi au decis să meargă împreună la patinoar. Plănuiau o zi extrem de distractivă, dar care nu a mers așa cum se gândeau.

Însă, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea de la …patinoar, iar când cei doi și-au pus patinele și s-au ridicat ca să patineze, și-au dat seama că nu își pot menține echilibrul nici măcare câteva secunde. Pentru că situația devenea din ce în ce mai grea pentru bărbat și pentru fiul său, angajații au venit ca să îi ajute, iar întreg momentul a fost filmat.

Toți cei care i-au văzut au râs cu poftă și le-au recomandat niște ajutoare din plastic, precum cele pe care le folosesc copiii.

Cu siguranță că data viitoare vor apela la ajutoare experimentate pentru a mai păși pe gheață, până când vor reuși să se descurce și ei, cât de cât.