Un șofer de autobuz școlar a scris un mesaj pe Facebook, după ce a întâlnit un elev. Când s-a aflat ce a făcut, a fost imediat dat afară. Cum și-a explicat gestul:

În locurile în care copiii sunt transportați la școală și de la școală de către un autobuz, adesea se formează o legătură între elevi și șoferul autobuzului.

De multe ori, șoferul se îngrijorează atunci când nu vede unul dintre elevi că se urcă în autobuz ori îl așteaptă un minut pentru a nu întârzia la școală.

Conducătorii de autobuz nu sunt doar șoferi, ci și oameni, care trebuie să fie capabili să îi ducă și să îi aducă în siguranță pe copiii care nu își permit să ajungă astfel la școală și acasă.

Un șofer de autobuz din Georgia a împărtășit o întâmplare sfâșietoare, atunci când un pasager i-a spus o veste extrem de tristă. Bărbatul a fost extrem de afectat de ceea ce a auzit, încât a decis să ia el măsuri, într-un mod știut de el. Din păcare, lucrurile nu s-au terminat prea bine pentru șofer.

Johnny Cook conduce de zeci de ani autobuzul școlar din Haralson County Middle School.

După ce și-a terminat treaba, bărbatul și-a dat seama de ce i-a spus unul dintre elevi mai devreme.

Acesta îi spusese că i-a fost foame, însă că nu a avut decât 40 de cenți la el, așa că cei de la școală nu au vrut să îi dea să mănânce. Bărbatul a fost șocat de acest gest, așa că a intrat pe Facebook și a scris un mesaj:

„Ce? Acest copil are deja un prânz redus și nu putem să îl lăsăm să mănânce? Ca un plătitor de taxe, mai degrabă aș hrăni un copil decât să arunc mâncarea. Aș prefera să dau mâncare unui copil decât unui spărgător.”, a spus bărbatul revoltat.
Peste 200 de persoane au reacționat la mesajul său și i-au apreciat gestul, însă nu a trecut mult pânî când au fost și oameni iritați.

Johnny a fost chemat la școală a doua zi și i-a dat un ultimatum: ori șterge postul de pe Facebook, ori este concediat.

Omul a ales să își păstreze postarea pe Facebook, după ce a înțeles că cei de la școală îl fac pe copil mincinos.

Fostul șofer și-a scris povestea pe Facebook și în curând a devenit virală. Omul este fericit că a luat această decizie.