Vecinii l-au văzut că face o gaură uriașă în curte și i-au cerut explicații. Când le-a zis de ce face asta, toți au fost cuprinși de gelozie. La ce s-a gândit:

Fiecare persoană are câte un hobby. Dacă unii preferă să meargă la pescuit iar femeile, de cele mai multe ori adoră să meargă la cumpărături, un bărbat a reușit să atragă atenția vecinilor datorită pasiunii sale.

Când Wayne Martin a început să sape o groapă uriașă în curtea din spate a casei, vecinii au crezut că și-a pierdut mințile. Însă puțini știau că acesta planificase unul dintre cele mai ambițioase proiecte de construcție din toate timpurile. Iar când a terminta, furia lor a fost înlocuită de gelozie.

Wayne și-a dorit dintotdeauna să aibă un adăpost subteran, așa că, pentru ca visul său să devină realitate, acesta a fost nevoit să cumpere un container de transport maritim de 20 de metri, lucru care i-a intrigat pe vecinii lui.

Însă nu s-a descurajat deloc și și-a continuat munca. Însă ce avea de gând să facă el cu un container gigant? Era întrebarea care răsărea pe buzele vecinilor curioși. Imediat ce containerul a sosit, Wayne a instalat o ușă care să aibă aproximativ aceleași dimensiuni ca cele din casă.

Bărbatul a săpat apoi o gaură masivă, de cel puțin doi metri mai adâncă decât înălțimea containerului. A pus un strat de câțiva centimetri de pietriș și de turbă și și-a continuat munca.

Pentru că nu putea ridica de unul singur containerul, a angajat o mașină care să îl ridice și a fost pus în groapă. A construit apoi o pompă și apoi a construit niște trepte, pentru ca oricine să meargă în sus și în jos fără reo problemă. De asemenea, a așezat și niște grinzi la același nivel cu scările, apoi a adăugat un cadru care să susțină acoperișul, ca să poată să îl acopere apoi.

De asemenea, a realizat și două orificii de aer, iar toată munca a meritat pe deplin. Pentru a ascunde adăpostul, a decis să planteze copaci deasupra.

La final, acesta a dezvăluit că locul poate fi utilizat atât ca adăpost, cât și ca loc de depozitat vinul sau alte lucruri.